Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ugryźć świat
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka zabiera czytelnika w fascynującą podróż przez świat kulinarnych doznań, pełen niespodziewanych smaków i niezwykłych opowieści. To niepowtarzalna okazja, by poznać przepisy na wyjątkowe potrawy przedstawiane przez stu pasjonujących bohaterów tej wyjątkowej publikacji. W trakcie tej podróży odkrywamy nie tylko malownicze krajobrazy i historyczne miejsca, ale także różnorodność smaków, które potrafią zaskoczyć najbardziej wymagających smakoszy. Dowiemy się, jakie warzywo stanowiło wyzwanie dla Litwinów na Węgrzech, poznajemy kraj, gdzie świnka morska jest lokalnym specjałem, oraz jak w Kalabrii stosuje się porron.
Hanna Bakuła dzieli się wspomnieniami z niezapomnianej wigilii spędzonej w towarzystwie Apaczów, a Marcin Prokop przywołuje historię szaszłyka z psa. Z Olgą Bończyk odkryjemy uroki toskańskiej kuchni, a Kevin Aiston zaprosi nas na tradycyjne angielskie śniadanie. Szewach Weiss zdradza swój przepis na gęsie pipki, Jacek Hugo-Bader opowiada o mongolskim specjale, natomiast Omena Mensah wraca do ulubionych smaków z dzieciństwa. Wszystkie te opowieści uzupełniają przepisy bohaterów oraz przepiękne fotografie z różnych zakątków świata.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka zabiera czytelnika w fascynującą podróż przez świat kulinarnych doznań, pełen niespodziewanych smaków i niezwykłych opowieści. To niepowtarzalna okazja, by poznać przepisy na wyjątkowe potrawy przedstawiane przez stu pasjonujących bohaterów tej wyjątkowej publikacji. W trakcie tej podróży odkrywamy nie tylko malownicze krajobrazy i historyczne miejsca, ale także różnorodność smaków, które potrafią zaskoczyć najbardziej wymagających smakoszy. Dowiemy się, jakie warzywo stanowiło wyzwanie dla Litwinów na Węgrzech, poznajemy kraj, gdzie świnka morska jest lokalnym specjałem, oraz jak w Kalabrii stosuje się porron.
Hanna Bakuła dzieli się wspomnieniami z niezapomnianej wigilii spędzonej w towarzystwie Apaczów, a Marcin Prokop przywołuje historię szaszłyka z psa. Z Olgą Bończyk odkryjemy uroki toskańskiej kuchni, a Kevin Aiston zaprosi nas na tradycyjne angielskie śniadanie. Szewach Weiss zdradza swój przepis na gęsie pipki, Jacek Hugo-Bader opowiada o mongolskim specjale, natomiast Omena Mensah wraca do ulubionych smaków z dzieciństwa. Wszystkie te opowieści uzupełniają przepisy bohaterów oraz przepiękne fotografie z różnych zakątków świata.
