Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Towar jako przedmiot handlu. Technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik. Tom 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik ten przeznaczony jest dla uczniów kierunków technik handlowiec oraz technik księgarstwa na poziomie technikum, a także dla przyszłych sprzedawców uczących się w szkole zawodowej. Jego głównym celem jest przygotowanie do kwalifikacji A.18, która obejmuje umiejętności związane z prowadzeniem sprzedaży. Książka szczegółowo opisuje produkty spożywcze, kładąc nacisk na informacje kluczowe z perspektywy konsumenta. Omówione są tu także wybrane grupy towarów nieżywnościowych. Podręcznik charakteryzuje się klarownych przedstawieniem zasad transportu i magazynowania, a także kluczowych aktów prawnych dotyczących jakości produktów oraz bezpieczeństwa konsumentów. Osobne miejsce poświęcono procedurom związanym z przyjęciem towarów, ich kontrolą zarówno pod względem jakości, jak i ilości. Podkreślono również znaczenie przestrzegania zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, a całość uzupełniają praktyczne porady dotyczące ergonomii na stanowisku sprzedawcy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik ten przeznaczony jest dla uczniów kierunków technik handlowiec oraz technik księgarstwa na poziomie technikum, a także dla przyszłych sprzedawców uczących się w szkole zawodowej. Jego głównym celem jest przygotowanie do kwalifikacji A.18, która obejmuje umiejętności związane z prowadzeniem sprzedaży. Książka szczegółowo opisuje produkty spożywcze, kładąc nacisk na informacje kluczowe z perspektywy konsumenta. Omówione są tu także wybrane grupy towarów nieżywnościowych. Podręcznik charakteryzuje się klarownych przedstawieniem zasad transportu i magazynowania, a także kluczowych aktów prawnych dotyczących jakości produktów oraz bezpieczeństwa konsumentów. Osobne miejsce poświęcono procedurom związanym z przyjęciem towarów, ich kontrolą zarówno pod względem jakości, jak i ilości. Podkreślono również znaczenie przestrzegania zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, a całość uzupełniają praktyczne porady dotyczące ergonomii na stanowisku sprzedawcy.
