Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
Autorzy:
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej,
w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej,
w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Szczegóły
Inne wydania książki
Opinie
Inne książki tego autora
Książki z tej samej kategorii
Dostawa i płatność
Szczegóły
Cena: 88.98 zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 480
Rok wydania: 2020
Rozmiar: 169 x 242 mm
ID: 9788302183119
Autorzy: Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
Inne wydania książki: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
88.98 zł
nowa
-
88.98 zł
nowa
88.98 zł
nowa
-
88.98 zł
nowa
Inne książki: Małgorzata Konarzewska
155.33 zł
widoczne ślady używania
-
124.56 zł
dobry
-
155.33 zł
widoczne ślady używania
88.98 zł
nowa
-
88.98 zł
nowa
88.98 zł
nowa
-
88.98 zł
nowa
15.47 zł
widoczne ślady używania
-
15.47 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 32.13 zł 47.60 zł
10.41 zł
jak nowa
-
10.41 zł
jak nowa
-
19.46 zł
dobry
Taniej o 35.20 zł 45.61 zł
Inne książki: Pozostałe książki
4.18 zł
dobry
-
4.92 zł
jak nowa
-
4.18 zł
dobry
Taniej o 46.27 zł 50.45 zł
14.00 zł
jak nowa
-
14.00 zł
jak nowa
Taniej o 26.30 zł 40.30 zł
65.03 zł
nowa
-
65.03 zł
nowa
Praca zbiorowa, Agnieszka Dudziak-Szukała, Arleta Kaźmierczak, Jose Carlos Garcia Gonzales, Małgorzata Spychała, Xavier Pascual Lopez, Małgorzata Spychała-Wawrzyniak
54.60 zł
nowa
-
11.59 zł
jak nowa
-
11.29 zł
dobry
-
54.60 zł
nowa
70.59 zł
jak nowa
-
70.59 zł
jak nowa
Taniej o 18.41 zł 89.00 zł
58.46 zł
nowa
-
58.46 zł
nowa
Katarzyna Budna, Beata Kapela-Bagińska, Ewa Prylińska, Cecylia Ratajczak, Tomasz Zieliński, Jolanta Manthey, Jarosław Zaporowicz, Jolanta M, opracowanie zbiorowe
56.84 zł
nowa
-
56.84 zł
nowa
Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!
W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.
Dowiedz się więcejWartość nagród w tym miesiącu
850 zł
Dodaj swoją opinię
Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.
Czy chcesz zostawić tylko ocenę?
Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.
Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.
Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.
Sposoby dostawy
Płatne z góry
InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
ORLEN Paczka
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier InPost
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier DPD
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
DPD Pickup Punkt Odbioru
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Pocztex Kurier
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS - kraje UE
69.00 zł
Odbiór osobisty (Dębica)
3.00 zł
Płatne przy odbiorze
Kurier GLS pobranie
23.99 zł
Sposoby płatności
Płatność z góry
Przedpłata
Zwykły przelew