Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smaki i Przysmaki. Grill, Mięsa, Sałatki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Grillowanie to nie tylko sposób na przygotowanie jedzenia, lecz także przyjemna ceremonia, która łączy uczestników. Aby grillowe spotkania nie były jedynie powtarzalnym zestawem karkówki, kiełbasy i kaszanki, warto wprowadzić różnorodność. Ta książka oferuje wyśmienite przepisy na wszelkiego rodzaju grillowane przysmaki, które urozmaicą każdą biesiadę. Znajdziesz tu także pomysły na smakowite dania z rozmaitych mięs, które wzbogacą Twoje menu.
Nie zapominamy o sałatkach - łatwych w przygotowaniu, a jednocześnie cieszących się dużą popularnością. Proponujemy sałatki z warzyw i owoców, wzbogacone świeżymi i suszonymi ziołami. Można je również serwować jako samodzielne posiłki, bazując na makaronie, kuskusie, kaszach czy ryżu, z dodatkiem mięsa, wędlin, drobiu, ryb, owoców morza i wielu innych składników według własnych upodobań.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Grillowanie to nie tylko sposób na przygotowanie jedzenia, lecz także przyjemna ceremonia, która łączy uczestników. Aby grillowe spotkania nie były jedynie powtarzalnym zestawem karkówki, kiełbasy i kaszanki, warto wprowadzić różnorodność. Ta książka oferuje wyśmienite przepisy na wszelkiego rodzaju grillowane przysmaki, które urozmaicą każdą biesiadę. Znajdziesz tu także pomysły na smakowite dania z rozmaitych mięs, które wzbogacą Twoje menu.
Nie zapominamy o sałatkach - łatwych w przygotowaniu, a jednocześnie cieszących się dużą popularnością. Proponujemy sałatki z warzyw i owoców, wzbogacone świeżymi i suszonymi ziołami. Można je również serwować jako samodzielne posiłki, bazując na makaronie, kuskusie, kaszach czy ryżu, z dodatkiem mięsa, wędlin, drobiu, ryb, owoców morza i wielu innych składników według własnych upodobań.
