Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smaki i przysmaki. Grill, mięsa, sałatki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zapraszamy do odkrycia wyjątkowych przepisów na rozmaite smakołyki z rusztu, które z pewnością wzbogacą każde spotkanie przy grillu. Książka "Smaki i przysmaki Grill, mięsa, sałatki" autorstwa Hanny Grykałowskiej i Teresy Miazgowskiej oferuje przepisy na smaczne i efektowne dania mięsne, ale nie tylko. Ważną rolę odgrywają również dipy, które potrafią przekształcić nawet najprostsze potrawy z grilla w prawdziwe kulinarne przeboje. Doskonałym uzupełnieniem grillowego menu stanowią łatwe do przygotowania sałatki z warzyw i owoców, wzbogacone świeżymi oraz suszonymi ziołami.
Warto jednak pamiętać, że dostępne egzemplarze mogą mieć drobne uszkodzenia, takie jak zarysowane okładki czy zagięte rogi, co nie umniejsza jednak ich wartości kulinarnej. Książka wydana w 2010 roku przez REA (ISBN: 9788375442397) liczy 178 stron i jest w twardej oprawie o wymiarach 240x230 mm. To idealny przewodnik dla miłośników grillowania, którzy chcą odkrywać nowe smaki i doskonalić swoje umiejętności kulinarne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zapraszamy do odkrycia wyjątkowych przepisów na rozmaite smakołyki z rusztu, które z pewnością wzbogacą każde spotkanie przy grillu. Książka "Smaki i przysmaki Grill, mięsa, sałatki" autorstwa Hanny Grykałowskiej i Teresy Miazgowskiej oferuje przepisy na smaczne i efektowne dania mięsne, ale nie tylko. Ważną rolę odgrywają również dipy, które potrafią przekształcić nawet najprostsze potrawy z grilla w prawdziwe kulinarne przeboje. Doskonałym uzupełnieniem grillowego menu stanowią łatwe do przygotowania sałatki z warzyw i owoców, wzbogacone świeżymi oraz suszonymi ziołami.
Warto jednak pamiętać, że dostępne egzemplarze mogą mieć drobne uszkodzenia, takie jak zarysowane okładki czy zagięte rogi, co nie umniejsza jednak ich wartości kulinarnej. Książka wydana w 2010 roku przez REA (ISBN: 9788375442397) liczy 178 stron i jest w twardej oprawie o wymiarach 240x230 mm. To idealny przewodnik dla miłośników grillowania, którzy chcą odkrywać nowe smaki i doskonalić swoje umiejętności kulinarne.
