Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smak życia czyli Uroda zaczyna się w kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Mówi się, że w Brazylii kobiety, przygotowując posiłki, przekazują swoją radość przez śmiech, by potrawy pełne były pozytywnej energii. Ta książka wciąga nas w świat przyjemności z gotowania, degustacji i celebrowania życia. Agnieszka Maciąg w swojej kuchni kładzie nacisk na naturalność, zdrowie oraz poznawanie różnorodnych tradycji kulinarnych. Czytelnik znajdzie tutaj zarówno przepisy na klasyczny rosół czy śledzie, jak i na egzotyczne potrawy, takie jak japońska zupa miso czy łosoś z Alaski. Autorka zaprasza do odkrywania nowych smaków i eksperymentowania z kulinarnymi inspiracjami. Jej receptury są nieskomplikowane, a składniki łatwo dostępne w polskich sklepach. Mimo kariery modelki, Agnieszka nie propaguje rygorystycznych diet, lecz dzieli się swoją miłością do gotowania w sposób przystępny dla każdej osoby. Pokazuje, że można cieszyć się smukłą sylwetką bez konieczności głodzenia się, a piękno wywodzi się z jedzenia pełnego zdrowia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Mówi się, że w Brazylii kobiety, przygotowując posiłki, przekazują swoją radość przez śmiech, by potrawy pełne były pozytywnej energii. Ta książka wciąga nas w świat przyjemności z gotowania, degustacji i celebrowania życia. Agnieszka Maciąg w swojej kuchni kładzie nacisk na naturalność, zdrowie oraz poznawanie różnorodnych tradycji kulinarnych. Czytelnik znajdzie tutaj zarówno przepisy na klasyczny rosół czy śledzie, jak i na egzotyczne potrawy, takie jak japońska zupa miso czy łosoś z Alaski. Autorka zaprasza do odkrywania nowych smaków i eksperymentowania z kulinarnymi inspiracjami. Jej receptury są nieskomplikowane, a składniki łatwo dostępne w polskich sklepach. Mimo kariery modelki, Agnieszka nie propaguje rygorystycznych diet, lecz dzieli się swoją miłością do gotowania w sposób przystępny dla każdej osoby. Pokazuje, że można cieszyć się smukłą sylwetką bez konieczności głodzenia się, a piękno wywodzi się z jedzenia pełnego zdrowia.
