Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smak prawdy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podczas uroczystej gali Konkursu na Kucharza Roku, będącej jednym z najważniejszych wydarzeń w sztokholmskim świecie kulinarnym, nie mogło zabraknąć dziennikarki Solveig Berg. Jednak wieczór niespodziewanie przeradza się w tragedię, gdy redaktorka naczelna portalu, dla którego pracuje Solveig, zostaje śmiertelnie postrzelona przez nieznanego sprawcę.
Policja zdaje się podążać niewłaściwym tropem, dlatego Solveig postanawia samodzielnie prowadzić śledztwo. Odkrywa, że środowisko najwybitniejszych szefów kuchni w Szwecji jest pełne tajemnic i niebezpieczeństw. Im bardziej zagłębia się w tę sieć, tym stają się one bardziej mroczne i ryzykowne.
"Smak prawdy" to kolejna książka Hanny Lindberg, autorki uznanego debiutu "Sekrety Sztokholmu". Tym razem fabuła przenosi nas w świat ekskluzywnych restauracji, gdzie walka o dominację i władzę przysłania inne cele.
Hanna Lindberg, urodzona w 1981 roku, mieszka w Sztokholmie i jest dziennikarką z bogatym doświadczeniem. Pracowała jako reporterka w prestiżowym szwedzkim dzienniku "Aftonbladet" oraz była popieraną felietonistką w gazecie "Metro". Jako redaktorka związana z Bonnier Tidskrifter, specjalizowała się w tematach związanych z gastronomią. Jako pisarka zadebiutowała w 2014 roku powieścią "Sekrety Sztokholmu", która zyskała popularność w jedenastu krajach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podczas uroczystej gali Konkursu na Kucharza Roku, będącej jednym z najważniejszych wydarzeń w sztokholmskim świecie kulinarnym, nie mogło zabraknąć dziennikarki Solveig Berg. Jednak wieczór niespodziewanie przeradza się w tragedię, gdy redaktorka naczelna portalu, dla którego pracuje Solveig, zostaje śmiertelnie postrzelona przez nieznanego sprawcę.
Policja zdaje się podążać niewłaściwym tropem, dlatego Solveig postanawia samodzielnie prowadzić śledztwo. Odkrywa, że środowisko najwybitniejszych szefów kuchni w Szwecji jest pełne tajemnic i niebezpieczeństw. Im bardziej zagłębia się w tę sieć, tym stają się one bardziej mroczne i ryzykowne.
"Smak prawdy" to kolejna książka Hanny Lindberg, autorki uznanego debiutu "Sekrety Sztokholmu". Tym razem fabuła przenosi nas w świat ekskluzywnych restauracji, gdzie walka o dominację i władzę przysłania inne cele.
Hanna Lindberg, urodzona w 1981 roku, mieszka w Sztokholmie i jest dziennikarką z bogatym doświadczeniem. Pracowała jako reporterka w prestiżowym szwedzkim dzienniku "Aftonbladet" oraz była popieraną felietonistką w gazecie "Metro". Jako redaktorka związana z Bonnier Tidskrifter, specjalizowała się w tematach związanych z gastronomią. Jako pisarka zadebiutowała w 2014 roku powieścią "Sekrety Sztokholmu", która zyskała popularność w jedenastu krajach.
