Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sezon na vege. Dieta wegańska na cztery pory roku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zwrócenie uwagi na sezonowość produktów podczas zakupów to kluczowy element dobrze zbilansowanej diety. Taki wybór pozwala nie tylko dbać o własne zdrowie, ale także wspierać lokalnych producentów. Wegańska dieta nie musi oznaczać monotonii — wystarczy, że zapoznasz się z różnorodnością, jaką oferują różne pory roku. Wiosenne zielone liście, letnie aromatyczne zioła, jesienne soczyste owoce oraz zimowe, pożywne bulwy to dary natury, które warto włączyć do swojego menu. Warto wsłuchać się w rytm, jaki narzuca sezonowość.
Autorki tej książki, wykwalifikowane dietetyczki z warszawskiej poradni Dietosfera, oferują praktyczne porady, jak wprowadzić te zasady w życie. W książce znajdują się cenne informacje dotyczące korzyści wynikających z diety wegańskiej, roli makro- i mikroskładników w diecie weganina oraz źródeł niezbędnych białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów. Ponadto, książka dostarcza wiedzy na temat potencjalnych niedoborów w diecie wegańskiej i sposobów ich uzupełniania. Uzupełniają ją przepisy na wyśmienite wegańskie dania, które uwzględniają sezonowe składniki, co pozwala na tworzenie różnorodnych i zrównoważonych posiłków przez cały rok.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zwrócenie uwagi na sezonowość produktów podczas zakupów to kluczowy element dobrze zbilansowanej diety. Taki wybór pozwala nie tylko dbać o własne zdrowie, ale także wspierać lokalnych producentów. Wegańska dieta nie musi oznaczać monotonii — wystarczy, że zapoznasz się z różnorodnością, jaką oferują różne pory roku. Wiosenne zielone liście, letnie aromatyczne zioła, jesienne soczyste owoce oraz zimowe, pożywne bulwy to dary natury, które warto włączyć do swojego menu. Warto wsłuchać się w rytm, jaki narzuca sezonowość.
Autorki tej książki, wykwalifikowane dietetyczki z warszawskiej poradni Dietosfera, oferują praktyczne porady, jak wprowadzić te zasady w życie. W książce znajdują się cenne informacje dotyczące korzyści wynikających z diety wegańskiej, roli makro- i mikroskładników w diecie weganina oraz źródeł niezbędnych białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów. Ponadto, książka dostarcza wiedzy na temat potencjalnych niedoborów w diecie wegańskiej i sposobów ich uzupełniania. Uzupełniają ją przepisy na wyśmienite wegańskie dania, które uwzględniają sezonowe składniki, co pozwala na tworzenie różnorodnych i zrównoważonych posiłków przez cały rok.
