Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” napisanej przez Hannę Szymanderską, każdy miłośnik kuchni znajdzie coś dla siebie. Dziesiąty tom, „Ryby”, serwuje czytelnikom skarby tradycyjnej polskiej kuchni z akcentem na potrawy rybne. W książce zgromadzono wiele przepisów i wskazówek, które pomagają w mistrzowskim przygotowaniu różnorakich dań z ryb, uwzględniając zarówno metody marynowania, jak i gotowanie ryb morskich. Szczególną uwagę poświęcono także żywym rakiom — nie zabrakło praktycznych porad dotyczących ich odpowiedniego czyszczenia i gotowania. Poradnik oferuje również wiedzę na temat oceniania świeżości ostryg oraz fachowego krojenia homara. Dzięki tej książce czytelnicy mogą powrócić do nieco zapomnianych smaków, zanurzając się w autentycznej polskiej tradycji kulinarnych przyjemności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” napisanej przez Hannę Szymanderską, każdy miłośnik kuchni znajdzie coś dla siebie. Dziesiąty tom, „Ryby”, serwuje czytelnikom skarby tradycyjnej polskiej kuchni z akcentem na potrawy rybne. W książce zgromadzono wiele przepisów i wskazówek, które pomagają w mistrzowskim przygotowaniu różnorakich dań z ryb, uwzględniając zarówno metody marynowania, jak i gotowanie ryb morskich. Szczególną uwagę poświęcono także żywym rakiom — nie zabrakło praktycznych porad dotyczących ich odpowiedniego czyszczenia i gotowania. Poradnik oferuje również wiedzę na temat oceniania świeżości ostryg oraz fachowego krojenia homara. Dzięki tej książce czytelnicy mogą powrócić do nieco zapomnianych smaków, zanurzając się w autentycznej polskiej tradycji kulinarnych przyjemności.
