Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta stanowi zwięzłe kompendium wiedzy, niezbędnej do przedegzaminacyjnego powtórzenia materiału z kwalifikacji T.15. Skupia się na najistotniejszych zagadnieniach, które uczniowie powinni mieć dobrze opanowane przed podejściem do egzaminu. Zawarte w niej testy z kluczem odpowiedzi oraz praktyczne zadania wraz z rozwiązaniami umożliwiają samodzielne sprawdzenie poziomu przygotowania. Dzięki temu można szybko zidentyfikować obszary wymagające dodatkowego studyjnego wysiłku. Publikacja jest wartościowym dodatkiem do tradycyjnych podręczników, oferując ich klarowne podsumowanie bez zamiaru ich zastąpienia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta stanowi zwięzłe kompendium wiedzy, niezbędnej do przedegzaminacyjnego powtórzenia materiału z kwalifikacji T.15. Skupia się na najistotniejszych zagadnieniach, które uczniowie powinni mieć dobrze opanowane przed podejściem do egzaminu. Zawarte w niej testy z kluczem odpowiedzi oraz praktyczne zadania wraz z rozwiązaniami umożliwiają samodzielne sprawdzenie poziomu przygotowania. Dzięki temu można szybko zidentyfikować obszary wymagające dodatkowego studyjnego wysiłku. Publikacja jest wartościowym dodatkiem do tradycyjnych podręczników, oferując ich klarowne podsumowanie bez zamiaru ich zastąpienia.
