Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ramen. Moja podróż. Mój smak. Japonia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ramen, potrawa o wyjątkowym charakterze, zdobywa serca zarówno mieszkańców wielkich miast, jak i małych zakątków Japonii. Ten kulinarny przewodnik po kraju kwitnącej wiśni zachwyca swoją różnorodnością i pokazuje bogactwo japońskiej kuchni podczas podróży przez ten fascynujący kraj. Miseczka ramenu doczekała się licznych ekranizacji filmowych, stanowiła temat doktoratów, a także inspirowała niekończące się dyskusje i debaty. Staje się ona również popularna na całym świecie, będąc prawdziwym, autentycznym daniem. Czasem zaskakuje swoją intensywnością, innym razem urzeka delikatnością.
Marta Skorupska, autorka bloga Mochiko oraz ekspertka od japońskiej kuchni, prowadzi nas przez zawiłe ścieżki ramenu. Jej blog www.mochiko.pl pełen jest opowieści z Japonii, którą przemierzyła w poszukiwaniu aromatów i smaków. Pasjonatka podróży i koneserka jedzenia, z wykształcenia socjolożka, zawodowo zajmuje się analizą branży. Marta zabiera nas w inspirującą podróż, odkrywając niezliczone odsłony tego kultowego dania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ramen, potrawa o wyjątkowym charakterze, zdobywa serca zarówno mieszkańców wielkich miast, jak i małych zakątków Japonii. Ten kulinarny przewodnik po kraju kwitnącej wiśni zachwyca swoją różnorodnością i pokazuje bogactwo japońskiej kuchni podczas podróży przez ten fascynujący kraj. Miseczka ramenu doczekała się licznych ekranizacji filmowych, stanowiła temat doktoratów, a także inspirowała niekończące się dyskusje i debaty. Staje się ona również popularna na całym świecie, będąc prawdziwym, autentycznym daniem. Czasem zaskakuje swoją intensywnością, innym razem urzeka delikatnością.
Marta Skorupska, autorka bloga Mochiko oraz ekspertka od japońskiej kuchni, prowadzi nas przez zawiłe ścieżki ramenu. Jej blog www.mochiko.pl pełen jest opowieści z Japonii, którą przemierzyła w poszukiwaniu aromatów i smaków. Pasjonatka podróży i koneserka jedzenia, z wykształcenia socjolożka, zawodowo zajmuje się analizą branży. Marta zabiera nas w inspirującą podróż, odkrywając niezliczone odsłony tego kultowego dania.
