InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Polskie pola i ogrody kryją w sobie mnóstwo kulinarnych skarbów. Ta książka uczy, jak wprowadzić do codziennego menu rośliny o ciekawych smakach i wartościowych składnikach. Z pokrzywy i stokrotki, zebranych podczas zwykłego spaceru, stworzymy niezwykłe dania. Gorąco polecam!
Ewa Wachowicz
Brakowało mi poradnika, który przełoży na język codziennego gotowania pomysły współczesnych kucharzy, znajdujących poezję smaku w roślinach z pobliskiej łąki. Piękne zdjęcia i inspirujące przepisy sprzyjają kulinarnym eksperymentom. Tego lata jemy mlecze!
Maryla Musidłowska, dziennikarka Kuchnia+ i "Elle"
Wyjątkowe propozycje smacznych dań z roślin, które nie zawsze lubimy oglądać w naszych ogródkach - chwastów. Jadalnych, zdrowych i skrywających wiele oryginalnych smaków.
Czy zamiast uparcie pozbywać się chwastów, nie prościej, przyjemniej i bardziej eko będzie po prostu je zjeść?
Zasmakuj w zupie z kurdybankiem, upiecz wegańskie bułeczki z komosą i skosztuj spaghetti z pączkami mniszka. A na deser zjedz tort z pokrzyw i wypij kawę z mniszka!
Pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica nie muszą być wrogimi intruzami, lecz mogą stać się składnikami smakowitego dania!
Pyszne chwasty to nie poradnik surwiwalowy, ale inspirująca książka kucharska. Rozszerzone wydanie, 142 przepisy!
Małgorzata Kalemba-Drożdż - autorka książek Jadalne kwiaty, Różane przepisy, Smakowite drzewa i Smaki ogrodu (2021). Prowadzi bloga kulinarnego Trochę Inna Cukiernia. Z entuzjazmem promuje jedzenie dzikich roślin i jadalnych kwiatów. Pochodzi z Krakowa. Doktor biochemii. Mama dwójki dzieci.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Polskie pola i ogrody kryją w sobie mnóstwo kulinarnych skarbów. Ta książka uczy, jak wprowadzić do codziennego menu rośliny o ciekawych smakach i wartościowych składnikach. Z pokrzywy i stokrotki, zebranych podczas zwykłego spaceru, stworzymy niezwykłe dania. Gorąco polecam!
Ewa Wachowicz
Brakowało mi poradnika, który przełoży na język codziennego gotowania pomysły współczesnych kucharzy, znajdujących poezję smaku w roślinach z pobliskiej łąki. Piękne zdjęcia i inspirujące przepisy sprzyjają kulinarnym eksperymentom. Tego lata jemy mlecze!
Maryla Musidłowska, dziennikarka Kuchnia+ i "Elle"
Wyjątkowe propozycje smacznych dań z roślin, które nie zawsze lubimy oglądać w naszych ogródkach - chwastów. Jadalnych, zdrowych i skrywających wiele oryginalnych smaków.
Czy zamiast uparcie pozbywać się chwastów, nie prościej, przyjemniej i bardziej eko będzie po prostu je zjeść?
Zasmakuj w zupie z kurdybankiem, upiecz wegańskie bułeczki z komosą i skosztuj spaghetti z pączkami mniszka. A na deser zjedz tort z pokrzyw i wypij kawę z mniszka!
Pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica nie muszą być wrogimi intruzami, lecz mogą stać się składnikami smakowitego dania!
Pyszne chwasty to nie poradnik surwiwalowy, ale inspirująca książka kucharska. Rozszerzone wydanie, 142 przepisy!
Małgorzata Kalemba-Drożdż - autorka książek Jadalne kwiaty, Różane przepisy, Smakowite drzewa i Smaki ogrodu (2021). Prowadzi bloga kulinarnego Trochę Inna Cukiernia. Z entuzjazmem promuje jedzenie dzikich roślin i jadalnych kwiatów. Pochodzi z Krakowa. Doktor biochemii. Mama dwójki dzieci.