Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pyszne chwasty
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "137 przepisów na dania z chwastów" stanowi inspirujący przewodnik po kulinarnym wykorzystaniu roślin, które zazwyczaj są niedoceniane i uważane za niechciane w ogrodzie. Zamiast je bez końca usuwać, dlaczego nie spróbować wprowadzić je do naszej kuchni w sposób ekologiczny i kreatywny? W książce znajdziemy przepisy na różnorodne potrawy, jak na przykład sałatki, pasty, sosy, zupy, tarty, makarony, koktajle, desery oraz konfitury, wszystkie przyrządzone z roślin, które powszechnie uznaje się za chwasty.
Spróbuj delikatnego twarożku z dodatkiem kurdybanka, delektuj się wegańskimi bułeczkami z komosą lub spaghetti z pączkami mniszka. Dowiedz się, jak zrobić nalewkę z fiołków i przygotować risotto z koniczyną. Takie rośliny jak pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica mogą stać się nieocenionymi składnikami unikatowych i pysznych dań.
Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, ale także przewodnik, który pomoże włączyć do codziennej diety rośliny o wyjątkowym smaku i bogatych wartościach odżywczych. Dzięki niej, podczas zwykłego spaceru w parku, z łatwością rozpoznasz fiołki, pokrzywy czy stokrotki, a następnie przemienisz je w niesamowite kulinarne przygody.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "137 przepisów na dania z chwastów" stanowi inspirujący przewodnik po kulinarnym wykorzystaniu roślin, które zazwyczaj są niedoceniane i uważane za niechciane w ogrodzie. Zamiast je bez końca usuwać, dlaczego nie spróbować wprowadzić je do naszej kuchni w sposób ekologiczny i kreatywny? W książce znajdziemy przepisy na różnorodne potrawy, jak na przykład sałatki, pasty, sosy, zupy, tarty, makarony, koktajle, desery oraz konfitury, wszystkie przyrządzone z roślin, które powszechnie uznaje się za chwasty.
Spróbuj delikatnego twarożku z dodatkiem kurdybanka, delektuj się wegańskimi bułeczkami z komosą lub spaghetti z pączkami mniszka. Dowiedz się, jak zrobić nalewkę z fiołków i przygotować risotto z koniczyną. Takie rośliny jak pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica mogą stać się nieocenionymi składnikami unikatowych i pysznych dań.
Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, ale także przewodnik, który pomoże włączyć do codziennej diety rośliny o wyjątkowym smaku i bogatych wartościach odżywczych. Dzięki niej, podczas zwykłego spaceru w parku, z łatwością rozpoznasz fiołki, pokrzywy czy stokrotki, a następnie przemienisz je w niesamowite kulinarne przygody.
