Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja HGT.02
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zeszyt ćwiczeń skupia się na nauczaniu praktycznych umiejętności związanych z kwalifikacją T.6, czyli "Sporządzaniem potraw i napojów". Przedstawia szeroki wachlarz procesów technologicznych stosowanych w branży gastronomicznej, zwracając szczególną uwagę na niezbędne zasady bezpieczeństwa. Jest to kluczowe w kontekście przechowywania, przygotowywania oraz serwowania posiłków. Ponadto, książka oferuje klarowne definicje terminów wykorzystywanych w gastronomii, co ułatwia ich zrozumienie i prawidłowe użycie.
Publikacja jest również pełna różnorodnych przepisów, które pozwalają uczniom na samodzielne przygotowanie różnych potraw, co jest nieocenioną pomocą w zdobywaniu praktycznej wiedzy. Znajdują się w niej także cenne wskazówki oraz ćwiczenia, które wspomagają proces nauki. Do tego, zawarte pytania kontrolne stanowią doskonały sposób na przygotowanie się do egzaminów praktycznych, ułatwiając przyswojenie i sprawdzenie zdobytych umiejętności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zeszyt ćwiczeń skupia się na nauczaniu praktycznych umiejętności związanych z kwalifikacją T.6, czyli "Sporządzaniem potraw i napojów". Przedstawia szeroki wachlarz procesów technologicznych stosowanych w branży gastronomicznej, zwracając szczególną uwagę na niezbędne zasady bezpieczeństwa. Jest to kluczowe w kontekście przechowywania, przygotowywania oraz serwowania posiłków. Ponadto, książka oferuje klarowne definicje terminów wykorzystywanych w gastronomii, co ułatwia ich zrozumienie i prawidłowe użycie.
Publikacja jest również pełna różnorodnych przepisów, które pozwalają uczniom na samodzielne przygotowanie różnych potraw, co jest nieocenioną pomocą w zdobywaniu praktycznej wiedzy. Znajdują się w niej także cenne wskazówki oraz ćwiczenia, które wspomagają proces nauki. Do tego, zawarte pytania kontrolne stanowią doskonały sposób na przygotowanie się do egzaminów praktycznych, ułatwiając przyswojenie i sprawdzenie zdobytych umiejętności.
