Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Prawdziwa historia czekolady
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nowa edycja, poprawiona i rozszerzona na podstawie trzeciego brytyjskiego wydania popularnej książki z serii "Rodowody Cywilizacji", napisana przez parę wybitnych antropologów - specjalistę w kulturze Majów i znawczynię kuchni prekolumbijskiej. Autorzy nie skupiają się jedynie na pochodzeniu tego uwielbianego przysmaku, ale prezentują także fascynującą podróż, jaką przebyła czekolada, zanim trafiła na stoły na całym świecie. Analizują również, jak przemysł oparty na czekoladzie wpłynął na aspekty kulturowe i społeczne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nowa edycja, poprawiona i rozszerzona na podstawie trzeciego brytyjskiego wydania popularnej książki z serii "Rodowody Cywilizacji", napisana przez parę wybitnych antropologów - specjalistę w kulturze Majów i znawczynię kuchni prekolumbijskiej. Autorzy nie skupiają się jedynie na pochodzeniu tego uwielbianego przysmaku, ale prezentują także fascynującą podróż, jaką przebyła czekolada, zanim trafiła na stoły na całym świecie. Analizują również, jak przemysł oparty na czekoladzie wpłynął na aspekty kulturowe i społeczne.
