Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Praktykulinarni wegetariańsko. Dziś na obiad, jutro do lunchboxa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Beata i Igor z praktykulinarni.com przekonują, że jedzenie to coś więcej niż smak – to źródło energii i dobrego samopoczucia. W nowej książce znajdziemy aż 110 przepisów na zdrowe, wegetariańskie obiady, dodatki oraz desery, które doskonale sprawdzą się jako pomysł na lunch następnego dnia. Autorzy stawiają na prostotę i szybkość przygotowania, korzystając z produktów, które są łatwo dostępne: od roślin strączkowych przez kasze i makarony, po nabiał, jajka i różnorodne warzywa. Każdy przepis zawiera informacje o kaloryczności oraz sugestie dotyczące zamiany składników, co pozwala na eksperymentowanie w kuchni.
Książka oferuje smaki z całego świata – od dhalu z soczewicy, przez hash z serem halloumi, fasolową fajita z makaronem, aż po egzotyczne okonomiyaki, empanady z ciecierzycą czy paellę z kwiatem bananowca. Nie brakuje również przepisów na popularne dania jak curry, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, czy kleftiko w wersji wegetariańskiej. Na deser można skosztować np. pudding chia z mango czy granolę kawową.
Dzięki tym przepysznym daniom zadbasz nie tylko o swoje zdrowie i sylwetkę, ale także o naszą planetę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Beata i Igor z praktykulinarni.com przekonują, że jedzenie to coś więcej niż smak – to źródło energii i dobrego samopoczucia. W nowej książce znajdziemy aż 110 przepisów na zdrowe, wegetariańskie obiady, dodatki oraz desery, które doskonale sprawdzą się jako pomysł na lunch następnego dnia. Autorzy stawiają na prostotę i szybkość przygotowania, korzystając z produktów, które są łatwo dostępne: od roślin strączkowych przez kasze i makarony, po nabiał, jajka i różnorodne warzywa. Każdy przepis zawiera informacje o kaloryczności oraz sugestie dotyczące zamiany składników, co pozwala na eksperymentowanie w kuchni.
Książka oferuje smaki z całego świata – od dhalu z soczewicy, przez hash z serem halloumi, fasolową fajita z makaronem, aż po egzotyczne okonomiyaki, empanady z ciecierzycą czy paellę z kwiatem bananowca. Nie brakuje również przepisów na popularne dania jak curry, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, czy kleftiko w wersji wegetariańskiej. Na deser można skosztować np. pudding chia z mango czy granolę kawową.
Dzięki tym przepysznym daniom zadbasz nie tylko o swoje zdrowie i sylwetkę, ale także o naszą planetę.
