InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wegetarianizm jest jednym z najzdrowszych sposobów odżywiania. Polega na eliminacji produktów mięsnych, dopuszcza jednak (w większości przypadków) potrawy rybne, nabiał oraz miód. Dieta wegetariańska opiera się przede wszystkim na spożywaniu świeżych, nieprzetworzonych warzyw i owoców, zawierających największą ilość witamin i składników mineralnych. Bardzo ważne są rośliny strączkowe (fasola, soczewica, soja, groch, bób), które zawierają błonnik pokarmowy. Istotnym elementem diety są także zboża, nasiona i kiełki oraz oliwy i oleje roślinne – niezastąpione źródło kwasów omega-3, omega-6 i omega-9. W naszej książce przedstawimy państwu sprawdzone przepisy na różne potrawy kuchni wegetariańskiej, zawierające wszystkie istotne dla tej diety składniki. Z naszą pomocą przygotują państwo bardzo zdrowe i smaczne obiady, kolacje, przekąski oraz desery. Przykładowe potrawy: pikantna sałatka z melona, tarta brokułowa, brukselka zapiekana z ryżem, zupa cytrynowa, ciasto migdałowe, gulasz z tofu, pakora.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wegetarianizm jest jednym z najzdrowszych sposobów odżywiania. Polega na eliminacji produktów mięsnych, dopuszcza jednak (w większości przypadków) potrawy rybne, nabiał oraz miód. Dieta wegetariańska opiera się przede wszystkim na spożywaniu świeżych, nieprzetworzonych warzyw i owoców, zawierających największą ilość witamin i składników mineralnych. Bardzo ważne są rośliny strączkowe (fasola, soczewica, soja, groch, bób), które zawierają błonnik pokarmowy. Istotnym elementem diety są także zboża, nasiona i kiełki oraz oliwy i oleje roślinne – niezastąpione źródło kwasów omega-3, omega-6 i omega-9. W naszej książce przedstawimy państwu sprawdzone przepisy na różne potrawy kuchni wegetariańskiej, zawierające wszystkie istotne dla tej diety składniki. Z naszą pomocą przygotują państwo bardzo zdrowe i smaczne obiady, kolacje, przekąski oraz desery. Przykładowe potrawy: pikantna sałatka z melona, tarta brokułowa, brukselka zapiekana z ryżem, zupa cytrynowa, ciasto migdałowe, gulasz z tofu, pakora.