Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj zupełnie nową perspektywę pieczenia pizzy! Od tradycyjnej Margherity po nowatorskie kulinarne eksploracje, ta książka jest pełna inspirujących przepisów na każdą porę roku i każdą okazję. Wyrusz w podróż po zaskakujących wariacjach na klasyczne smaki. Wyjątkowe propozycje obejmują wiosenną pizzę z karmelizowanymi szparagami oraz intrygujące połączenie orzechów, miodu i mozzarelli. Dla miłośników ciepłych smaków idealną propozycją na chłodniejsze dni będzie pizza z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą. A to tylko początek kulinarnych doznań! Dzięki tej książce opanujesz sztukę wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, które zachwycą każde podniebienie. Dowiedz się, jak unikać dziur w cieście podczas jego rozciągania, jakie rodzaje mąki wybrać, by uzyskać puszyste i chrupiące ciasto, oraz jak przygotować idealny sos do pizzy. Dan Richer, ceniony pizzaiolo z Nowego Jorku, dzieli się swoimi tajnikami, które sprawią, że każda twoja pizza będzie wyjątkowa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj zupełnie nową perspektywę pieczenia pizzy! Od tradycyjnej Margherity po nowatorskie kulinarne eksploracje, ta książka jest pełna inspirujących przepisów na każdą porę roku i każdą okazję. Wyrusz w podróż po zaskakujących wariacjach na klasyczne smaki. Wyjątkowe propozycje obejmują wiosenną pizzę z karmelizowanymi szparagami oraz intrygujące połączenie orzechów, miodu i mozzarelli. Dla miłośników ciepłych smaków idealną propozycją na chłodniejsze dni będzie pizza z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą. A to tylko początek kulinarnych doznań! Dzięki tej książce opanujesz sztukę wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, które zachwycą każde podniebienie. Dowiedz się, jak unikać dziur w cieście podczas jego rozciągania, jakie rodzaje mąki wybrać, by uzyskać puszyste i chrupiące ciasto, oraz jak przygotować idealny sos do pizzy. Dan Richer, ceniony pizzaiolo z Nowego Jorku, dzieli się swoimi tajnikami, które sprawią, że każda twoja pizza będzie wyjątkowa.
