Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Piwo. Wszystko, co musisz wiedzieć, żeby nie wyjść na głupka
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Któż nie zna smaku tego złocistego napoju? Piwo, jako jeden z najstarszych i najpopularniejszych alkoholi na świecie, jest równie powszechne jak kawa czy herbata. Historia mówi, że piwo warzone było już ponad 4000 lat p.n.e. w Mezopotamii przez Sumerów, a starożytni Egipcjanie uznawali je za istotną część diety, a także ofiarowywali je zmarłym. Dziś trudno wyobrazić sobie letnie spotkanie przy grillu czy domową zabawę bez tego trunku.
Książka "Piwo. Wszystko co musisz wiedzieć, żeby nie wyjść na głupka" autorstwa Tomasza Kopyry to pozycja skierowana do wszystkich miłośników piwa. Publikacja ta odkrywa tajemnice procesu produkcji piwa w wielkich koncernach, analizuje zdrowotne właściwości tego napoju oraz wyjaśnia znaczenie kropek na spodzie puszki. Tomasz Kopyra, uznawany za największego eksperta piwnego w Polsce, w swojej książce rozprawia się z licznymi mitami krążącymi wokół piwa. Dzięki temu tytułowi czytelnik poszerzy swoją wiedzę na temat różnorodności piw, nauczy się właściwie interpretować etykiety oraz dowie się, jak samodzielnie uwarzyć piwo w domowym zaciszu. To literacki debiut autora, wydany w miękkiej oprawie przez wydawnictwo Flow Books, obejmujący 272 strony.
Tomasz Kopyra to ceniony wideobloger i piwny entuzjasta, który od 2012 roku buduje swoją obecność na YouTube, zyskując ponad 70 tysięcy subskrybentów i stając się wiodącym piwnym influencerem na świecie. Jest założycielem Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych oraz certyfikowanym sędzią Beer Judge Certification Program, regularnie uczestniczącym w festiwalach piwnych w całym kraju.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
52.50 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
28.55 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 1
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 2 szt.
Któż nie zna smaku tego złocistego napoju? Piwo, jako jeden z najstarszych i najpopularniejszych alkoholi na świecie, jest równie powszechne jak kawa czy herbata. Historia mówi, że piwo warzone było już ponad 4000 lat p.n.e. w Mezopotamii przez Sumerów, a starożytni Egipcjanie uznawali je za istotną część diety, a także ofiarowywali je zmarłym. Dziś trudno wyobrazić sobie letnie spotkanie przy grillu czy domową zabawę bez tego trunku.
Książka "Piwo. Wszystko co musisz wiedzieć, żeby nie wyjść na głupka" autorstwa Tomasza Kopyry to pozycja skierowana do wszystkich miłośników piwa. Publikacja ta odkrywa tajemnice procesu produkcji piwa w wielkich koncernach, analizuje zdrowotne właściwości tego napoju oraz wyjaśnia znaczenie kropek na spodzie puszki. Tomasz Kopyra, uznawany za największego eksperta piwnego w Polsce, w swojej książce rozprawia się z licznymi mitami krążącymi wokół piwa. Dzięki temu tytułowi czytelnik poszerzy swoją wiedzę na temat różnorodności piw, nauczy się właściwie interpretować etykiety oraz dowie się, jak samodzielnie uwarzyć piwo w domowym zaciszu. To literacki debiut autora, wydany w miękkiej oprawie przez wydawnictwo Flow Books, obejmujący 272 strony.
Tomasz Kopyra to ceniony wideobloger i piwny entuzjasta, który od 2012 roku buduje swoją obecność na YouTube, zyskując ponad 70 tysięcy subskrybentów i stając się wiodącym piwnym influencerem na świecie. Jest założycielem Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych oraz certyfikowanym sędzią Beer Judge Certification Program, regularnie uczestniczącym w festiwalach piwnych w całym kraju.