Książka - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik kompleksowo analizuje aspekty związane z bezpieczeństwem żywności oraz zarządzaniem systemami w gastronomii, ukazując jednocześnie przepisy kulinarne wraz z ich historycznym rozwojem. Szczególną uwagę poświęcono tutaj zagadnieniom zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej, a także szczegółowemu opisowi idealnych warunków składowania produktów spożywczych. Książka oferuje przegląd metod zarządzania obiektem gastronomicznym, takich jak sposoby ustalania marży, promocja usług gastronomicznych czy też kalkulacja kosztów oferowanych usług. Dodatkowo, publikacja podejmuje tematy dotyczące obsługi klientów oraz przygotowania przestrzeni usługowej.

Podręcznik jest zarówno językowo, jak i merytorycznie dostosowany do wieku swoich czytelników. Prezentuje niezbędne terminologie naukowe stosowane w naukach o żywieniu, a dla terminów w obcych językach podano ich właściwą wymowę. Zawiera również listę kluczowych terminów i pojęć z branży, wraz z ich tłumaczeniem na język angielski i niemiecki.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik kompleksowo analizuje aspekty związane z bezpieczeństwem żywności oraz zarządzaniem systemami w gastronomii, ukazując jednocześnie przepisy kulinarne wraz z ich historycznym rozwojem. Szczególną uwagę poświęcono tutaj zagadnieniom zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej, a także szczegółowemu opisowi idealnych warunków składowania produktów spożywczych. Książka oferuje przegląd metod zarządzania obiektem gastronomicznym, takich jak sposoby ustalania marży, promocja usług gastronomicznych czy też kalkulacja kosztów oferowanych usług. Dodatkowo, publikacja podejmuje tematy dotyczące obsługi klientów oraz przygotowania przestrzeni usługowej.

Podręcznik jest zarówno językowo, jak i merytorycznie dostosowany do wieku swoich czytelników. Prezentuje niezbędne terminologie naukowe stosowane w naukach o żywieniu, a dla terminów w obcych językach podano ich właściwą wymowę. Zawiera również listę kluczowych terminów i pojęć z branży, wraz z ich tłumaczeniem na język angielski i niemiecki.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 360
Rok wydania: 2019
Rozmiar: 170 × 254 mm
ID: 9788302181948
Wydawnictwo:

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info