Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik kompleksowo analizuje aspekty związane z bezpieczeństwem żywności oraz zarządzaniem systemami w gastronomii, ukazując jednocześnie przepisy kulinarne wraz z ich historycznym rozwojem. Szczególną uwagę poświęcono tutaj zagadnieniom zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej, a także szczegółowemu opisowi idealnych warunków składowania produktów spożywczych. Książka oferuje przegląd metod zarządzania obiektem gastronomicznym, takich jak sposoby ustalania marży, promocja usług gastronomicznych czy też kalkulacja kosztów oferowanych usług. Dodatkowo, publikacja podejmuje tematy dotyczące obsługi klientów oraz przygotowania przestrzeni usługowej.
Podręcznik jest zarówno językowo, jak i merytorycznie dostosowany do wieku swoich czytelników. Prezentuje niezbędne terminologie naukowe stosowane w naukach o żywieniu, a dla terminów w obcych językach podano ich właściwą wymowę. Zawiera również listę kluczowych terminów i pojęć z branży, wraz z ich tłumaczeniem na język angielski i niemiecki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik kompleksowo analizuje aspekty związane z bezpieczeństwem żywności oraz zarządzaniem systemami w gastronomii, ukazując jednocześnie przepisy kulinarne wraz z ich historycznym rozwojem. Szczególną uwagę poświęcono tutaj zagadnieniom zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej, a także szczegółowemu opisowi idealnych warunków składowania produktów spożywczych. Książka oferuje przegląd metod zarządzania obiektem gastronomicznym, takich jak sposoby ustalania marży, promocja usług gastronomicznych czy też kalkulacja kosztów oferowanych usług. Dodatkowo, publikacja podejmuje tematy dotyczące obsługi klientów oraz przygotowania przestrzeni usługowej.
Podręcznik jest zarówno językowo, jak i merytorycznie dostosowany do wieku swoich czytelników. Prezentuje niezbędne terminologie naukowe stosowane w naukach o żywieniu, a dla terminów w obcych językach podano ich właściwą wymowę. Zawiera również listę kluczowych terminów i pojęć z branży, wraz z ich tłumaczeniem na język angielski i niemiecki.
