Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów, w tym zaopatrzenia zakładu gastronomicznego, planowanie żywienia z wykorzystaniem programów komputerowych przy pracy zakładu gastronomicznego.
Omawia także podstawowe metody obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kontrolę stanów magazynowych, zagospodarowanie zwrotów poprodukcyjnych oraz strukturę organizacyjną zakładu gastronomicznego. Duży nacisk kładzie na kontrolę produkcji potraw i napojów, w tym dokładnie omawia systemy GHP, GMP i HACCP. Przedstawia również zasady opracowywania receptur i kart menu oraz przyjazne dla środowiska sposoby zarządzania zakładem gastronomicznym. Publikacja dokładnie opisuje metody kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych.
Kolorowe schematy i wyróżnione przykłady pomagają zrozumieć omawiane treści. Po każdym rozdziale znajdują się pytania i polecenia, które sprawdzają stopień opanowania wiedzy. Filmy instruktażowe dostępne pod kodami QR urozmaicą naukę trudniejszych partii materiału, a czytelna szata graficzna uprzyjemni naukę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów, w tym zaopatrzenia zakładu gastronomicznego, planowanie żywienia z wykorzystaniem programów komputerowych przy pracy zakładu gastronomicznego.
Omawia także podstawowe metody obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kontrolę stanów magazynowych, zagospodarowanie zwrotów poprodukcyjnych oraz strukturę organizacyjną zakładu gastronomicznego. Duży nacisk kładzie na kontrolę produkcji potraw i napojów, w tym dokładnie omawia systemy GHP, GMP i HACCP. Przedstawia również zasady opracowywania receptur i kart menu oraz przyjazne dla środowiska sposoby zarządzania zakładem gastronomicznym. Publikacja dokładnie opisuje metody kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych.
Kolorowe schematy i wyróżnione przykłady pomagają zrozumieć omawiane treści. Po każdym rozdziale znajdują się pytania i polecenia, które sprawdzają stopień opanowania wiedzy. Filmy instruktażowe dostępne pod kodami QR urozmaicą naukę trudniejszych partii materiału, a czytelna szata graficzna uprzyjemni naukę.
Szczegóły
Opinie
Inne książki tego autora
Książki z tej samej kategorii
Dostawa i płatność
Szczegóły
Cena: 73.73 zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 296
Rok wydania: 2023
Rozmiar: 170 x 240 mm
ID: 9788302211478
Wydawnictwo: WSiP
Inne książki: Praca zbiorowa
Praca zbiorowa, Agnieszka Dudziak-Szukała, Arleta Kaźmierczak, Jose Carlos Garcia Gonzales, Małgorzata Spychała, Xavier Pascual Lopez, Małgorzata Spychała-Wawrzyniak
54.60 zł
nowa
-
11.59 zł
jak nowa
-
11.29 zł
dobry
-
54.60 zł
nowa
29.29 zł
jak nowa
-
29.29 zł
jak nowa
54.39 zł
nowa
-
54.39 zł
nowa
10.82 zł
jak nowa
-
10.82 zł
jak nowa
-
14.04 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 19.17 zł 29.99 zł
13.92 zł
jak nowa
-
13.92 zł
jak nowa
-
5.08 zł
dobry
-
4.30 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 30.98 zł 44.90 zł
50.04 zł
nowa
-
50.04 zł
nowa
Taniej o 14.96 zł 65.00 zł
23.25 zł
jak nowa
-
23.25 zł
jak nowa
Taniej o 21.00 zł 44.25 zł
Inne książki z tej samej kategorii
69.14 zł
jak nowa
-
69.14 zł
jak nowa
Taniej o 0.76 zł 69.90 zł
18.97 zł
jak nowa
-
18.97 zł
jak nowa
-
15.78 zł
dobry
Taniej o 18.83 zł 37.80 zł
53.69 zł
nowa
-
53.69 zł
nowa
Taniej o 11.21 zł 64.90 zł
33.42 zł
nowa
-
33.42 zł
nowa
Taniej o 6.48 zł 39.90 zł
43.61 zł
jak nowa
-
43.61 zł
jak nowa
-
20.77 zł
widoczne ślady używania
36.91 zł
dobry
-
40.22 zł
jak nowa
-
36.91 zł
dobry
-
25.61 zł
widoczne ślady używania
39.84 zł
nowa
-
15.03 zł
jak nowa
-
39.84 zł
nowa
Taniej o 5.06 zł 44.90 zł
Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!
W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.
Dowiedz się więcejWartość nagród w tym miesiącu
850 zł
Dodaj swoją opinię
Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.
Czy chcesz zostawić tylko ocenę?
Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.
Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.
Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.
Sposoby dostawy
Płatne z góry
InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
ORLEN Paczka
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier InPost
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier DPD
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
DPD Pickup Punkt Odbioru
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Pocztex Kurier
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS - kraje UE
69.00 zł
Odbiór osobisty (Dębica)
3.00 zł
Płatne przy odbiorze
Kurier GLS pobranie
23.99 zł
Sposoby płatności
Płatność z góry
Przedpłata
Zwykły przelew