InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pierwsza książka autorki jednego z najpopularniejszych blogów kulinarnych w Polsce. Tych przepisów nie znajdziecie na blogu!
Paulina Stępień to jedna z najbardziej rozpoznawalnych blogerek w Polsce. Od pięciu lat prowadzi blog kotlet.tv. Z jej przepisów korzystają setki tysięcy osób miesięcznie.
W książce znalazło się 130 nowych przepisów na atrakcyjne potrawy, dobranych tak, aby sprawdziły się zarówno podczas niedzielnego obiadu, jak i w tygodniu, gdy brakuje czasu na gotowanie, aby było smacznie i dla całej rodziny. Każdy przepis to sprawdzony pomysł na danie. Swoje pomysły na potrawy Paulina wynajduje w starych rodzinnych zeszytach, ale też podróżując i odkrywając lokalne polskie przysmaki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pierwsza książka autorki jednego z najpopularniejszych blogów kulinarnych w Polsce. Tych przepisów nie znajdziecie na blogu!
Paulina Stępień to jedna z najbardziej rozpoznawalnych blogerek w Polsce. Od pięciu lat prowadzi blog kotlet.tv. Z jej przepisów korzystają setki tysięcy osób miesięcznie.
W książce znalazło się 130 nowych przepisów na atrakcyjne potrawy, dobranych tak, aby sprawdziły się zarówno podczas niedzielnego obiadu, jak i w tygodniu, gdy brakuje czasu na gotowanie, aby było smacznie i dla całej rodziny. Każdy przepis to sprawdzony pomysł na danie. Swoje pomysły na potrawy Paulina wynajduje w starych rodzinnych zeszytach, ale też podróżując i odkrywając lokalne polskie przysmaki.