Książka - Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu

Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik składa się z trzech głównych części, które w przystępny sposób omawiają różnorodne aspekty towaroznawstwa. Pierwsza sekcja koncentruje się na ogólnej charakterystyce towarów, obejmując zagadnienia takie jak asortyment towarowy, jego jakość oraz podstawowe zasady magazynowania i transportu. Omówione są także kwestie związane z opakowaniem, oznakowaniem oraz konserwacją towarów.

Druga część podręcznika poświęcona jest szczegółowej charakterystyce towaroznawczej żywności. W tej sekcji czytelnik dowie się więcej o mleku i jego przetworach, mięsie, drobiu, jajach, rybach oraz ich przetworach. Ponadto, omówione są tłuszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, a także ziemniaki, zboża i produkty zbożowe. Znajdziemy tu również informacje na temat cukru, miodu oraz wyrobów cukierniczych. Nie brakuje też opisu koncentratów spożywczych, używek, przypraw roślinnych oraz napojów, zarówno alkoholowych, jak i bezalkoholowych.

Trzecia i ostatnia część skupia się na towaroznawczej charakterystyce artykułów nieżywnościowych. W tej sekcji omówiono wyroby ze szkła, wyroby ceramiczne, surowce oraz wyroby włókiennicze. Czytelnik znajdzie tu również informacje na temat skóry i wyrobów skórzanych, papieru i artykułów papierniczych. Poruszane są również tematy związane z artykułami chemii gospodarczej, wyrobami kosmetycznymi i perfumeryjnymi, a także tworzywami sztucznymi. Każdy rozdział kończy się zestawem pytń testowych oraz zadań, co umożliwia praktyczne sprawdzenie swojej wiedzy.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik składa się z trzech głównych części, które w przystępny sposób omawiają różnorodne aspekty towaroznawstwa. Pierwsza sekcja koncentruje się na ogólnej charakterystyce towarów, obejmując zagadnienia takie jak asortyment towarowy, jego jakość oraz podstawowe zasady magazynowania i transportu. Omówione są także kwestie związane z opakowaniem, oznakowaniem oraz konserwacją towarów.

Druga część podręcznika poświęcona jest szczegółowej charakterystyce towaroznawczej żywności. W tej sekcji czytelnik dowie się więcej o mleku i jego przetworach, mięsie, drobiu, jajach, rybach oraz ich przetworach. Ponadto, omówione są tłuszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, a także ziemniaki, zboża i produkty zbożowe. Znajdziemy tu również informacje na temat cukru, miodu oraz wyrobów cukierniczych. Nie brakuje też opisu koncentratów spożywczych, używek, przypraw roślinnych oraz napojów, zarówno alkoholowych, jak i bezalkoholowych.

Trzecia i ostatnia część skupia się na towaroznawczej charakterystyce artykułów nieżywnościowych. W tej sekcji omówiono wyroby ze szkła, wyroby ceramiczne, surowce oraz wyroby włókiennicze. Czytelnik znajdzie tu również informacje na temat skóry i wyrobów skórzanych, papieru i artykułów papierniczych. Poruszane są również tematy związane z artykułami chemii gospodarczej, wyrobami kosmetycznymi i perfumeryjnymi, a także tworzywami sztucznymi. Każdy rozdział kończy się zestawem pytń testowych oraz zadań, co umożliwia praktyczne sprawdzenie swojej wiedzy.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 328
Rok wydania: 2020
Rozmiar: 165 × 235 mm
ID: 9788365149664
Autorzy:

Inne książki: Iwona Wielgosik

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info