Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia bezwzględna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy naprawdę musimy nadal polegać na szybkich, jednoskładnikowych daniach instant? Wszyscy prowadzimy intensywne życie, lecz warto się zastanowić nad tym, że prawdziwie pyszne burgery nie pojawiają się znikąd. Wyobraź sobie, że 90% czasu sięgasz po gotowy bulion ze sklepu – to naprawdę niewesoła sytuacja. Ale jak możesz poznać prawdziwy smak bulionu, skoro większość posiłków spożywasz przygotowaną przez kogoś innego? Czy to masło, majonez, ser, pikle, sosy, bułki czy ketchup – wszystko to można zrobić samodzielnie, w domu.
Joshua Weissman zachęca do odkrywania sztuki gotowania, w której nie ma miejsca na kompromisy. W swojej książce Weissman nauczy Cię, jak osiągnąć kulinarną biegłość, z łatwością improwizować i tworzyć potrawy zgodnie z własnym gustem. Żadnych wymówek, tylko ponad 100 znakomitych przepisów, które zmienią Twoje codzienne posiłki w prawdziwe święto podniebienia. Zdobędziesz umiejętności, które pozwolą Ci przygotować niezapomniane dania, takie jak stek smażony tajnym sposobem rodem z najlepszych steakhouse'ów, sałatka Cezar, która odmieni Twój świat, pełne aromatu pho z wołowiną, które wywoła łzy wzruszenia, oraz najdoskonalszy burger, jakiego kiedykolwiek skosztujesz.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy naprawdę musimy nadal polegać na szybkich, jednoskładnikowych daniach instant? Wszyscy prowadzimy intensywne życie, lecz warto się zastanowić nad tym, że prawdziwie pyszne burgery nie pojawiają się znikąd. Wyobraź sobie, że 90% czasu sięgasz po gotowy bulion ze sklepu – to naprawdę niewesoła sytuacja. Ale jak możesz poznać prawdziwy smak bulionu, skoro większość posiłków spożywasz przygotowaną przez kogoś innego? Czy to masło, majonez, ser, pikle, sosy, bułki czy ketchup – wszystko to można zrobić samodzielnie, w domu.
Joshua Weissman zachęca do odkrywania sztuki gotowania, w której nie ma miejsca na kompromisy. W swojej książce Weissman nauczy Cię, jak osiągnąć kulinarną biegłość, z łatwością improwizować i tworzyć potrawy zgodnie z własnym gustem. Żadnych wymówek, tylko ponad 100 znakomitych przepisów, które zmienią Twoje codzienne posiłki w prawdziwe święto podniebienia. Zdobędziesz umiejętności, które pozwolą Ci przygotować niezapomniane dania, takie jak stek smażony tajnym sposobem rodem z najlepszych steakhouse'ów, sałatka Cezar, która odmieni Twój świat, pełne aromatu pho z wołowiną, które wywoła łzy wzruszenia, oraz najdoskonalszy burger, jakiego kiedykolwiek skosztujesz.
