Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia bez pszenicy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Druga książka doktora Williama Davisa, znanego jako pogromca pszenicy, po bestsellerowej „Diecie bez pszenicy”, przynosi czytelnikom 150 przepisów na znakomite dania bez glutenu. Publikacja ta nie tylko przedstawia przepisy, ale również obszernie komentuje zalety diety wolnej od pszenicy oraz życia bez niej, prezentując sylwetki tych, którzy dzięki niej odzyskali zdrowie i witalność. Uznany na całym świecie kardiolog, William Davis, zyskał sławę jako autor, który zrewolucjonizował dietetykę, pokazując, że genetycznie zmodyfikowana pszenica może być odpowiedzialna za różnorodne problemy zdrowotne, od podwyższonego poziomu glukozy we krwi po problemy skórne, trawienne i charakterystyczny pszenny brzuch. Jego książka, będąca bestsellerem „New York Timesa”, zainspirowała wielu do porzucenia pszenicy, co przyniosło korzyści nie tylko osobom z celiakią, ale również tym wrażliwym na gluten.
„Kuchnia bez pszenicy” wprowadza czytelników w drugi etap tego zdrowego stylu życia, który Davis promuje—odchudzanie bez rezygnacji z ulubionych smaków ani uczucia głodu. Ta książka, będąca idealnym uzupełnieniem „Diety bez pszenicy”, oferuje przepisy na zdrowe śniadania, lunche, obiady i desery, w tym chleby, które pomagają w walce ze współczesnymi problemami zdrowotnymi. Autor dostarcza także praktycznych porad, jak radzić sobie z „zespołem odstawienia” pszenicy, jak organizować spiżarnię i kuchnię wolną od tego zboża, oraz jak wybierać produkty i planować posiłki dla całej rodziny. Czytelnicy dowiedzą się także, jak jeść poza domem i urządzać przyjęcia bez obaw o powrót niechcianych efektów ubocznych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Druga książka doktora Williama Davisa, znanego jako pogromca pszenicy, po bestsellerowej „Diecie bez pszenicy”, przynosi czytelnikom 150 przepisów na znakomite dania bez glutenu. Publikacja ta nie tylko przedstawia przepisy, ale również obszernie komentuje zalety diety wolnej od pszenicy oraz życia bez niej, prezentując sylwetki tych, którzy dzięki niej odzyskali zdrowie i witalność. Uznany na całym świecie kardiolog, William Davis, zyskał sławę jako autor, który zrewolucjonizował dietetykę, pokazując, że genetycznie zmodyfikowana pszenica może być odpowiedzialna za różnorodne problemy zdrowotne, od podwyższonego poziomu glukozy we krwi po problemy skórne, trawienne i charakterystyczny pszenny brzuch. Jego książka, będąca bestsellerem „New York Timesa”, zainspirowała wielu do porzucenia pszenicy, co przyniosło korzyści nie tylko osobom z celiakią, ale również tym wrażliwym na gluten.
„Kuchnia bez pszenicy” wprowadza czytelników w drugi etap tego zdrowego stylu życia, który Davis promuje—odchudzanie bez rezygnacji z ulubionych smaków ani uczucia głodu. Ta książka, będąca idealnym uzupełnieniem „Diety bez pszenicy”, oferuje przepisy na zdrowe śniadania, lunche, obiady i desery, w tym chleby, które pomagają w walce ze współczesnymi problemami zdrowotnymi. Autor dostarcza także praktycznych porad, jak radzić sobie z „zespołem odstawienia” pszenicy, jak organizować spiżarnię i kuchnię wolną od tego zboża, oraz jak wybierać produkty i planować posiłki dla całej rodziny. Czytelnicy dowiedzą się także, jak jeść poza domem i urządzać przyjęcia bez obaw o powrót niechcianych efektów ubocznych.
