Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Szybko i smacznie. Potrawy z mięsa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka „Potrawy Z Mięsa. Szybko I Smacznie” to doskonały przewodnik kulinarny wydawnictwa Olesiejuk, który zadowoli każdego miłośnika mięsnych potraw. Zawiera ona zestaw łatwych do wykonania przepisów, dzięki którym każdy posiłek stanie się kulinarną ucztą. Szczególną uwagę zwrócono na precyzyjne instrukcje oraz dokładne informacje o czasie przygotowania, co sprawia, że książka jest doskonała nawet dla początkujących kucharzy. Dzięki temu, że do przygotowania większości dań wystarczy podstawowe wyposażenie kuchni, czytelnik nie musi inwestować w profesjonalne akcesoria. Każdy przepis zamieszczony w książce został gruntownie przetestowany, co gwarantuje ich niezawodność. Dodatkowo zawarto dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej, co pozwala na świadome planowanie diety. To dzieło zbiorowe, które ukazało się w 2012 roku, zachwyca swoją praktycznością i kompaktowym formatem — na 48 stronach w miękkiej oprawie, o rozmiarach 23.50x19.00 cm, ważące zaledwie 0.146 kg, idealnie nadaje się, by towarzyszyć w kuchennych eksperymentach. Książka ta należy do kategorii poradników, co czyni ją świetnym dodatkiem do każdej domowej biblioteki kulinarnej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka „Potrawy Z Mięsa. Szybko I Smacznie” to doskonały przewodnik kulinarny wydawnictwa Olesiejuk, który zadowoli każdego miłośnika mięsnych potraw. Zawiera ona zestaw łatwych do wykonania przepisów, dzięki którym każdy posiłek stanie się kulinarną ucztą. Szczególną uwagę zwrócono na precyzyjne instrukcje oraz dokładne informacje o czasie przygotowania, co sprawia, że książka jest doskonała nawet dla początkujących kucharzy. Dzięki temu, że do przygotowania większości dań wystarczy podstawowe wyposażenie kuchni, czytelnik nie musi inwestować w profesjonalne akcesoria. Każdy przepis zamieszczony w książce został gruntownie przetestowany, co gwarantuje ich niezawodność. Dodatkowo zawarto dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej, co pozwala na świadome planowanie diety. To dzieło zbiorowe, które ukazało się w 2012 roku, zachwyca swoją praktycznością i kompaktowym formatem — na 48 stronach w miękkiej oprawie, o rozmiarach 23.50x19.00 cm, ważące zaledwie 0.146 kg, idealnie nadaje się, by towarzyszyć w kuchennych eksperymentach. Książka ta należy do kategorii poradników, co czyni ją świetnym dodatkiem do każdej domowej biblioteki kulinarnej.
