Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kocham Toskanię. Kolory, smaki i zapachy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najlepsza kuchnia Toskanii to prawdziwa pochwała prostoty, gdzie prawdziwe smaki składników grają pierwsze skrzypce. Autorka książki prezentuje niemal sto przepisów, jednocześnie z pasją opisując uroki swojej ojczyzny. Książka uwypukla profile osób, które z oddaniem zmieniają zwyczajne plony ziemi w wyborne potrawy. Wśród receptur znajdziemy tradycyjne toskańskie dania, takie jak przystawki, główne potrawy oraz słodkie wypieki, które powstały w domowych warunkach i zostały osobliwie uwiecznione na fotografiach przez autorkę. Na dodatek, książka dostarcza wartościowych wskazówek na temat wyboru najwyższej jakości składników oraz technik ich przygotowania, umożliwiając każdemu przeniesienie odrobiny Toskanii do swojej kuchni. Dla osób planujących kulinarną podróż przez takie miejsca jak Piza, Florencja czy Siena, stanowi ona doskonały przewodnik z praktycznymi poradami dotyczącymi miejsc, które warto odwiedzić.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najlepsza kuchnia Toskanii to prawdziwa pochwała prostoty, gdzie prawdziwe smaki składników grają pierwsze skrzypce. Autorka książki prezentuje niemal sto przepisów, jednocześnie z pasją opisując uroki swojej ojczyzny. Książka uwypukla profile osób, które z oddaniem zmieniają zwyczajne plony ziemi w wyborne potrawy. Wśród receptur znajdziemy tradycyjne toskańskie dania, takie jak przystawki, główne potrawy oraz słodkie wypieki, które powstały w domowych warunkach i zostały osobliwie uwiecznione na fotografiach przez autorkę. Na dodatek, książka dostarcza wartościowych wskazówek na temat wyboru najwyższej jakości składników oraz technik ich przygotowania, umożliwiając każdemu przeniesienie odrobiny Toskanii do swojej kuchni. Dla osób planujących kulinarną podróż przez takie miejsca jak Piza, Florencja czy Siena, stanowi ona doskonały przewodnik z praktycznymi poradami dotyczącymi miejsc, które warto odwiedzić.
