Książka - Kiszonki i fermentacje

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Kiszonki i fermentacje

Kiszonki i fermentacje

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Kiszonki i fermentacje? Ale co właściwie się za tym kryje? Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zrobić sorbet z fermentowanego melona z szałwią, krem z dyni w maślance bądź rzodkiewkę w czarnej soli, to ta publikacja jest dla ciebie. Nie zabraknie tu oczywiście również tradycyjnych polskich przepisów stworzonych na nowo, takich jak jak bigos z ogórków czy też żur na zakwasie z kaszy gryczanej. A co powiesz na gołąbki w liściach jarmużu? Prawda, że brzmi niecodziennie? A to wszystko można przyrządzić w prosty i szybki sposób opisany przez Aleksandra Barona! Każde z wymienionych dań i wiele, wiele innych jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, a w dodatku wszystkie są zdrowe, naturalne i pyszne.

Aleksander Baron, autor niniejszej publikacji, pracuje na co dzień jako szef kuchni popularnej warszawskiej restauracji Solec 44. Swój niezwykły dar do kiszonek odkrył jednak zupełnie przypadkiem, natomiast dziś jest już najlepszy w tym, co robi oraz dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi.

Dlaczego kiszonki są takie zdrowe? Otóż, jak się okazuje, zawierają szczepy probiotyczne, polifenole i witaminy. Dzięki temu przyczyniają się do wzmocnienia naszej odporności i serca oraz mają korzystny wpływ na metabolizm.

Ta książka przede wszystkim pokazuje, że kisić i fermentować można nie tylko znane wszystkim ogórki i kapustę, ale o wiele, wiele więcej różnych produktów. Autor nie tylko opowiada w jaki sposób przetwarzać konkretne produkty, ale również dzieli się świetnymi przepisami, które pokazują jak je później można wykorzystać.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Kiszonki i fermentacje? Ale co właściwie się za tym kryje? Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zrobić sorbet z fermentowanego melona z szałwią, krem z dyni w maślance bądź rzodkiewkę w czarnej soli, to ta publikacja jest dla ciebie. Nie zabraknie tu oczywiście również tradycyjnych polskich przepisów stworzonych na nowo, takich jak jak bigos z ogórków czy też żur na zakwasie z kaszy gryczanej. A co powiesz na gołąbki w liściach jarmużu? Prawda, że brzmi niecodziennie? A to wszystko można przyrządzić w prosty i szybki sposób opisany przez Aleksandra Barona! Każde z wymienionych dań i wiele, wiele innych jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, a w dodatku wszystkie są zdrowe, naturalne i pyszne.

Aleksander Baron, autor niniejszej publikacji, pracuje na co dzień jako szef kuchni popularnej warszawskiej restauracji Solec 44. Swój niezwykły dar do kiszonek odkrył jednak zupełnie przypadkiem, natomiast dziś jest już najlepszy w tym, co robi oraz dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi.

Dlaczego kiszonki są takie zdrowe? Otóż, jak się okazuje, zawierają szczepy probiotyczne, polifenole i witaminy. Dzięki temu przyczyniają się do wzmocnienia naszej odporności i serca oraz mają korzystny wpływ na metabolizm.

Ta książka przede wszystkim pokazuje, że kisić i fermentować można nie tylko znane wszystkim ogórki i kapustę, ale o wiele, wiele więcej różnych produktów. Autor nie tylko opowiada w jaki sposób przetwarzać konkretne produkty, ale również dzieli się świetnymi przepisami, które pokazują jak je później można wykorzystać.

Szczegóły

Opinie

Inne książki tego autora

Książki z tej samej kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: 137.47 zł

Okładka: Miękka

Ilość stron: 240

Rok wydania: 2016

Rozmiar: 165 x 240 mm

ID: 9788376429250

Autorzy: Aleksander Baron

Wydawnictwo: Pascal

Inne książki: Aleksander Baron

Twarda , W magazynie
Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 46.34 zł 59.90 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana

Inne książki: Książki kucharskie

Broszurowa , W magazynie
Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 19.70 zł 39.90 zł

Twarda , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 25.48 zł 54.90 zł

Twarda , W magazynie
Używana Wyprzedaż
Broszurowa , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 20.71 zł 49.90 zł

Miękka , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 38.55 zł 79.00 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 36.81 zł 75.00 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 17.37 zł 49.90 zł

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

850 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

InPost Paczkomaty 24/7

InPost Paczkomaty 24/7

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

ORLEN Paczka

ORLEN Paczka

11.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS

Kurier GLS

14.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier InPost

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier DPD

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Punkty odbioru DHL

Punkty odbioru DHL

7.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

NAJTAŃSZA FORMA DOSTAWY

DPD Pickup Punkt Odbioru

DPD Pickup Punkt Odbioru

11.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Pocztex Kurier

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Odbiór osobisty (Dębica)

Odbiór osobisty (Dębica)

3.00 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info