Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Język angielski zawodowy dla technika żywienia i usług gastronomicznych i technika usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Szkoła ponadpodstawowa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten zeszyt ćwiczeń został stworzony z myślą o osobach, które chcą opanować język angielski w kontekście zawodowym, szczególnie w obszarze gastronomii. Materiał obejmuje specjalistyczne słownictwo dotyczące surowców, półsurowców, gotowych produktów, sprzętu używanego w gastronomii oraz różnorodnych technik kulinarnych. Ćwiczenia skupiają się na doskonaleniu umiejętności komunikacyjnych z klientem, profesjonalnej obsłudze oraz organizacji pracy i radzeniu sobie ze stresem.
Książka oferuje również przydatne zwroty i słownictwo w kontekście poszukiwania pracy zarówno wakacyjnej, jak i stałej, w międzynarodowym środowisku. Wprowadza czytelnika w umiejętność analizy ogłoszeń o pracę oraz podpowiada, jak poprawnie napisać CV i list motywacyjny. Autorzy zamieścili również wskazówki dotyczące użycia odpowiednich zwrotów w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej.
Zeszyt umożliwia rozwój wszystkich kluczowych umiejętności językowych, w tym słuchania i rozumienia dzięki dostępności nagrań, które można zeskanować za pomocą kodów QR. Również mówienie jest ćwiczone poprzez zadania do wykonania w parach. Każdy rozdział zawiera tematy do pisania oraz teksty lub dialogi do ćwiczenia czytania. Ćwiczenia gramatyczne są poprzedzone zwięzłym przypomnieniem podstawowych zasad gramatyki.
Poprzez różnorodne zadania, osoby aspirujące do zawodów takich jak technik żywienia i usług gastronomicznych czy technik usług kelnerskich mogą skutecznie pogłębić swoje kompetencje językowe, lepiej przyswoić materiał oraz utrwalić branżową terminologię.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten zeszyt ćwiczeń został stworzony z myślą o osobach, które chcą opanować język angielski w kontekście zawodowym, szczególnie w obszarze gastronomii. Materiał obejmuje specjalistyczne słownictwo dotyczące surowców, półsurowców, gotowych produktów, sprzętu używanego w gastronomii oraz różnorodnych technik kulinarnych. Ćwiczenia skupiają się na doskonaleniu umiejętności komunikacyjnych z klientem, profesjonalnej obsłudze oraz organizacji pracy i radzeniu sobie ze stresem.
Książka oferuje również przydatne zwroty i słownictwo w kontekście poszukiwania pracy zarówno wakacyjnej, jak i stałej, w międzynarodowym środowisku. Wprowadza czytelnika w umiejętność analizy ogłoszeń o pracę oraz podpowiada, jak poprawnie napisać CV i list motywacyjny. Autorzy zamieścili również wskazówki dotyczące użycia odpowiednich zwrotów w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej.
Zeszyt umożliwia rozwój wszystkich kluczowych umiejętności językowych, w tym słuchania i rozumienia dzięki dostępności nagrań, które można zeskanować za pomocą kodów QR. Również mówienie jest ćwiczone poprzez zadania do wykonania w parach. Każdy rozdział zawiera tematy do pisania oraz teksty lub dialogi do ćwiczenia czytania. Ćwiczenia gramatyczne są poprzedzone zwięzłym przypomnieniem podstawowych zasad gramatyki.
Poprzez różnorodne zadania, osoby aspirujące do zawodów takich jak technik żywienia i usług gastronomicznych czy technik usług kelnerskich mogą skutecznie pogłębić swoje kompetencje językowe, lepiej przyswoić materiał oraz utrwalić branżową terminologię.
