Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedzenie przeciwko otyłości. Naukowe dowody na zdrowe odchudzanie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dr William W. Li, uznany autor bestsellerowej książki "Jedzenie przeciwko chorobie", przedstawia, jak dieta może skutecznie wspierać profilaktykę otyłości i zdrową redukcję masy ciała. W swojej pracy dr Li odkrywa nowatorskie sposoby podejścia do odchudzania, podkreślając między innymi, że zdrowa tkanka tłuszczowa może być sprzymierzeńcem w procesie tracenia wagi, a metabolizm sześćdziesięciolatków może dorównywać sprawnością dwudziestolatkom. Ponadto, wyjaśnia, że popularne diety kończące się efektem jo-jo mogą mieć swoje zalety, a ośmiogodzinny okres postu przerywanego może działać równie dobrze, co post dwunastogodzinny. Nawet niewielkie zmniejszenie masy ciała może znacząco poprawić stan zdrowia. Książka pokazuje również, jak konkretne produkty mogą stymulować metabolizm, zmniejszać nadmiar niezdrowej tkanki tłuszczowej i prowadzić do trwałej utraty wagi, co może przyczynić się do dłuższego, bardziej satysfakcjonującego życia. Na dodatek dr Li oferuje czterotygodniowy plan posiłków, zamienniki produktów, sugestie dotyczące zakupów oraz proste przepisy kulinarne, które zadowolą każdego smakosza.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dr William W. Li, uznany autor bestsellerowej książki "Jedzenie przeciwko chorobie", przedstawia, jak dieta może skutecznie wspierać profilaktykę otyłości i zdrową redukcję masy ciała. W swojej pracy dr Li odkrywa nowatorskie sposoby podejścia do odchudzania, podkreślając między innymi, że zdrowa tkanka tłuszczowa może być sprzymierzeńcem w procesie tracenia wagi, a metabolizm sześćdziesięciolatków może dorównywać sprawnością dwudziestolatkom. Ponadto, wyjaśnia, że popularne diety kończące się efektem jo-jo mogą mieć swoje zalety, a ośmiogodzinny okres postu przerywanego może działać równie dobrze, co post dwunastogodzinny. Nawet niewielkie zmniejszenie masy ciała może znacząco poprawić stan zdrowia. Książka pokazuje również, jak konkretne produkty mogą stymulować metabolizm, zmniejszać nadmiar niezdrowej tkanki tłuszczowej i prowadzić do trwałej utraty wagi, co może przyczynić się do dłuższego, bardziej satysfakcjonującego życia. Na dodatek dr Li oferuje czterotygodniowy plan posiłków, zamienniki produktów, sugestie dotyczące zakupów oraz proste przepisy kulinarne, które zadowolą każdego smakosza.
