Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedzenie przeciwko chorobie. Naukowe dowodny na lecznicze działanie żywności
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Bestseller "New York Timesa" pyta: Czy twój sposób odżywiania wspiera organizm w walce z chorobami? Zmień myślenie o jedzeniu i zobacz, jak organizm może sam się leczyć i regenerować. Naucz się konsumować tak, aby wzmocnić swoją odporność i poprawić ogólny stan zdrowia.
Doktor William Li przedstawia naukowe dowody potwierdzające, że ponad dwieście różnych produktów spożywczych korzystnie wpływa na nasze zdrowie, wspierając pięć kluczowych systemów obronnych organizmu: angiogenezę, regenerację, mikrobiom, ochronę DNA oraz układ odpornościowy. Te systemy nie tylko pomagają w prewencji nowotworów, ale również w walce z cukrzycą, chorobami sercowo-naczyniowymi, autoimmunologicznymi oraz zmniejszają ryzyko demencji i innych wyniszczających schorzeń.
Książka przekazuje wiedzę i narzędzia, które pomogą ci dokonywać mądrzejszych wyborów żywieniowych, co prowadzi do lepszego zdrowia, kondycji i szansy na dłuższe życie, bez konieczności rezygnowania z ulubionych potraw. Autor proponuje również przepisy na smaczne posiłki, które ułatwią wprowadzenie tych zmian.
To praktyczne kompendium wyjaśnia naukę o leczeniu, profilaktyce i strategiach wykorzystania żywności w celu poprawy zdrowia. Przedstawia nowatorskie podejście do zapobiegania chorobom i utrzymania dobrego samopoczucia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Bestseller "New York Timesa" pyta: Czy twój sposób odżywiania wspiera organizm w walce z chorobami? Zmień myślenie o jedzeniu i zobacz, jak organizm może sam się leczyć i regenerować. Naucz się konsumować tak, aby wzmocnić swoją odporność i poprawić ogólny stan zdrowia.
Doktor William Li przedstawia naukowe dowody potwierdzające, że ponad dwieście różnych produktów spożywczych korzystnie wpływa na nasze zdrowie, wspierając pięć kluczowych systemów obronnych organizmu: angiogenezę, regenerację, mikrobiom, ochronę DNA oraz układ odpornościowy. Te systemy nie tylko pomagają w prewencji nowotworów, ale również w walce z cukrzycą, chorobami sercowo-naczyniowymi, autoimmunologicznymi oraz zmniejszają ryzyko demencji i innych wyniszczających schorzeń.
Książka przekazuje wiedzę i narzędzia, które pomogą ci dokonywać mądrzejszych wyborów żywieniowych, co prowadzi do lepszego zdrowia, kondycji i szansy na dłuższe życie, bez konieczności rezygnowania z ulubionych potraw. Autor proponuje również przepisy na smaczne posiłki, które ułatwią wprowadzenie tych zmian.
To praktyczne kompendium wyjaśnia naukę o leczeniu, profilaktyce i strategiach wykorzystania żywności w celu poprawy zdrowia. Przedstawia nowatorskie podejście do zapobiegania chorobom i utrzymania dobrego samopoczucia.
