Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
God Food. Boska kuchnia Malki Kafki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "God food. Boska kuchnia Malki Kafki" to wyjątkowy debiut literacki uzdolnionej restauratorki, Malki Kafki. Znana z konceptu Tel Aviv Urban Food, Kafka zdobyła uznanie wśród smakoszy, oferując wyjątkowe połączenia składników oraz inspirujące dania.
W swojej książce Malka zgłębia społeczne aspekty jedzenia. Dzieli się fascynacją wspólnym gotowaniem i spożywaniem posiłków, kładąc nacisk na odpowiedzialność za wybory żywieniowe. Podkreśla znaczenie pochodzenia produktów oraz ideę zrównoważonej gospodarki. "God food. Boska kuchnia Malki Kafki" to zbiór przepisów na dania główne, przekąski, desery, mieszanki ziół i napoje, które łączą smak i zdrowie.
Autorka zaprasza do odkrywania nowych połączeń smakowych, które mogą być zaskakujące. W swoich warszawskich restauracjach promuje kuchnię roślinną, eliminując produkty zwierzęce, gluten i cukier, przekonując, że wegetariańskie dania mogą być równie interesujące. Podkreśla, że jedzenie najlepiej smakuje w gronie rodzinnym i przyjaciół.
Malka Kafka, z pochodzenia Żydówka, razem z mężem Izraelczykiem mieszka w Warszawie. Jej otwartość jest odzwierciedleniem stylu życia pełnego kulinarnych pasji. W kwietniu 2010 roku otworzyła pierwszą koszerną kawiarnię "Tel Aviv" w centrum Warszawy. Była gospodynią programu w Kuchnia +, współautorką książki kulinarnej i często występuje jako ekspertka w telewizji. Swoje umiejętności prezentuje na pokazach i warsztatach kulinarnych w kraju i za granicą.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "God food. Boska kuchnia Malki Kafki" to wyjątkowy debiut literacki uzdolnionej restauratorki, Malki Kafki. Znana z konceptu Tel Aviv Urban Food, Kafka zdobyła uznanie wśród smakoszy, oferując wyjątkowe połączenia składników oraz inspirujące dania.
W swojej książce Malka zgłębia społeczne aspekty jedzenia. Dzieli się fascynacją wspólnym gotowaniem i spożywaniem posiłków, kładąc nacisk na odpowiedzialność za wybory żywieniowe. Podkreśla znaczenie pochodzenia produktów oraz ideę zrównoważonej gospodarki. "God food. Boska kuchnia Malki Kafki" to zbiór przepisów na dania główne, przekąski, desery, mieszanki ziół i napoje, które łączą smak i zdrowie.
Autorka zaprasza do odkrywania nowych połączeń smakowych, które mogą być zaskakujące. W swoich warszawskich restauracjach promuje kuchnię roślinną, eliminując produkty zwierzęce, gluten i cukier, przekonując, że wegetariańskie dania mogą być równie interesujące. Podkreśla, że jedzenie najlepiej smakuje w gronie rodzinnym i przyjaciół.
Malka Kafka, z pochodzenia Żydówka, razem z mężem Izraelczykiem mieszka w Warszawie. Jej otwartość jest odzwierciedleniem stylu życia pełnego kulinarnych pasji. W kwietniu 2010 roku otworzyła pierwszą koszerną kawiarnię "Tel Aviv" w centrum Warszawy. Była gospodynią programu w Kuchnia +, współautorką książki kulinarnej i często występuje jako ekspertka w telewizji. Swoje umiejętności prezentuje na pokazach i warsztatach kulinarnych w kraju i za granicą.
