Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta na dobry nastrój. Odżywianie mózgu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najnowszy bioporadnik to przewodnik, który pokazuje, jak świadomie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Zawiera on nie tylko specjalistyczne informacje, ale również unikatowe przepisy kulinarne, które mają na celu stymulację mózgu i uwalnianie endorfin.
Decyzje dotyczące tego, gdzie mieszkamy, czym się otaczamy na co dzień oraz jak się odżywiamy, mają znaczący wpływ na nasze zdrowie. Autorka zachęca do świadomego podejścia w tych obszarach, podkreślając wagę zdrowego odżywiania mózgu jako klucza do szczęśliwego życia. Odpowiednie składniki w diecie mogą chronić przed depresją i wahaniami nastroju, wspierać kreatywność oraz dodawać energii, co sprawia, że czujemy się lepiej.
Twórcami książki są Barbara Grześkowiak, która jest terapeutką żywieniową i psychodietetyczką, oraz Kamila Grześkowiak, promotorka wegańskiego stylu życia. Obie specjalistki koncentrują się na dietoprofilaktyce problemów zdrowotnych i chorób, prowadząc w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najnowszy bioporadnik to przewodnik, który pokazuje, jak świadomie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Zawiera on nie tylko specjalistyczne informacje, ale również unikatowe przepisy kulinarne, które mają na celu stymulację mózgu i uwalnianie endorfin.
Decyzje dotyczące tego, gdzie mieszkamy, czym się otaczamy na co dzień oraz jak się odżywiamy, mają znaczący wpływ na nasze zdrowie. Autorka zachęca do świadomego podejścia w tych obszarach, podkreślając wagę zdrowego odżywiania mózgu jako klucza do szczęśliwego życia. Odpowiednie składniki w diecie mogą chronić przed depresją i wahaniami nastroju, wspierać kreatywność oraz dodawać energii, co sprawia, że czujemy się lepiej.
Twórcami książki są Barbara Grześkowiak, która jest terapeutką żywieniową i psychodietetyczką, oraz Kamila Grześkowiak, promotorka wegańskiego stylu życia. Obie specjalistki koncentrują się na dietoprofilaktyce problemów zdrowotnych i chorób, prowadząc w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem.
