Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Celiakia – autodiagnoza i samodzielne leczenie. Najnowsze badania i najskuteczniejsze terapie na nietolerancję glutenu
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy te objawy dotknęły również Ciebie?
Czy cierpisz na dolegliwości żołądkowo-jelitowe, zmęczenie, bóle głowy, bóle stawów, anemię i/lub swędzenie skóry? Czy zdiagnozowałeś u siebie alergię pokarmową? A może konsultowałeś się z licznymi lekarzami, którzy przepisywali Ci leki i zalecali diety, ale one tylko chwilowo złagodziły niektóre objawy? Jeśli odpowiedziałeś twierdząco na którekolwiek z powyższych pytań, możesz mieć celiakię, dziedziczną chorobę autoimmunologiczną wywoływaną przez gluten, białko występujące w pszenicy, życie i jęczmieniu.
Dlaczego gluten szkodzi?
Gluten uszkadza wyściółkę jelita cienkiego, przez co nie może ono prawidłowo wchłaniać pokarmu. Bez niezbędnych składników odżywczych cały organizm cierpi. Choroba dotyka prawie jedną na sto osób, a 85% z nich pozostaje niezdiagnozowanych i nieleczonych. Powikłania celiakii obejmują niepłodność, choroby wątroby, depresję, inne choroby autoimmunologiczne, takie jak cukrzyca typu 1 i choroby tarczycy, a nawet nowotwory.
Jedna książka na wiele dolegliwości!
Lek na Twoje problemy ze zdrowiem może znajdować się w tej książce. Dr Peter H. R. Green, dyrektor Centrum ds. Celiakii przy Uniwersytecie Columbia i światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii, wraz z Rory Jones, uznaną autorką książek z zakresu medycyny, u której zdiagnozowano celiakię w 1998 roku, napisali wyjątkowy przewodnik dotyczący tej choroby: jej prawidłowego diagnozowania, leczenia i życia z nią.
Czas, byś odkrył:
najnowsze badania medyczne dotyczące celiakii, nietolerancji glutenu i wrażliwości na gluten,
porady dotyczące radzenia sobie z psychologicznymi aspektami życia z przewlekłą chorobą i na diecie bezglutenowej,
nowe wytyczne dotyczące eliminowania objawów celiakii,
pełne spektrum bezpiecznych składników i zbóż, listę bezglutenowych produktów oraz krajowych i międzynarodowych grup wsparcia.
Autorytety nie mogą się mylić!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy te objawy dotknęły również Ciebie?
Czy cierpisz na dolegliwości żołądkowo-jelitowe, zmęczenie, bóle głowy, bóle stawów, anemię i/lub swędzenie skóry? Czy zdiagnozowałeś u siebie alergię pokarmową? A może konsultowałeś się z licznymi lekarzami, którzy przepisywali Ci leki i zalecali diety, ale one tylko chwilowo złagodziły niektóre objawy? Jeśli odpowiedziałeś twierdząco na którekolwiek z powyższych pytań, możesz mieć celiakię, dziedziczną chorobę autoimmunologiczną wywoływaną przez gluten, białko występujące w pszenicy, życie i jęczmieniu.
Dlaczego gluten szkodzi?
Gluten uszkadza wyściółkę jelita cienkiego, przez co nie może ono prawidłowo wchłaniać pokarmu. Bez niezbędnych składników odżywczych cały organizm cierpi. Choroba dotyka prawie jedną na sto osób, a 85% z nich pozostaje niezdiagnozowanych i nieleczonych. Powikłania celiakii obejmują niepłodność, choroby wątroby, depresję, inne choroby autoimmunologiczne, takie jak cukrzyca typu 1 i choroby tarczycy, a nawet nowotwory.
Jedna książka na wiele dolegliwości!
Lek na Twoje problemy ze zdrowiem może znajdować się w tej książce. Dr Peter H. R. Green, dyrektor Centrum ds. Celiakii przy Uniwersytecie Columbia i światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii, wraz z Rory Jones, uznaną autorką książek z zakresu medycyny, u której zdiagnozowano celiakię w 1998 roku, napisali wyjątkowy przewodnik dotyczący tej choroby: jej prawidłowego diagnozowania, leczenia i życia z nią.
Czas, byś odkrył:
najnowsze badania medyczne dotyczące celiakii, nietolerancji glutenu i wrażliwości na gluten,
porady dotyczące radzenia sobie z psychologicznymi aspektami życia z przewlekłą chorobą i na diecie bezglutenowej,
nowe wytyczne dotyczące eliminowania objawów celiakii,
pełne spektrum bezpiecznych składników i zbóż, listę bezglutenowych produktów oraz krajowych i międzynarodowych grup wsparcia.
Autorytety nie mogą się mylić!