Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Automatyzacja przemysłu spożywczego
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Na rynku pojawiła się wyjątkowa książka poświęcona zwiększaniu efektywności i obniżaniu kosztów w przemyśle spożywczym poprzez konkretne przykłady z Polski i zagranicy. "AUTOMATYZACJA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO" to dzieło stworzone przez ekspertów, którzy codziennie dostarczają firmom sprawdzone rozwiązania produkcyjne. W tej publikacji znajdziemy szczegółowe opisy przypadków wdrożeń, co pozwala na zainspirowanie się praktycznymi przykładami.
Książka ta omawia innowacje w różnych fazach produkcji spożywczej — od przygotowywania składników, przez procesy przetwarzania, aż po etapy paletyzacji. Swymi doświadczeniami w dziedzinie automatyzacji i robotyzacji dzielą się renomowane firmy, jak Kärcher, ASTOR, Mitsubishi, SCHUNK oraz Stäubli. Ponadto, dowiemy się, jak sprzęt marek takich jak OMRON, FANUC czy KUKA wpływa na wyniki przedsiębiorstw.
Cennym uzupełnieniem są wywiady z firmami, które postanowiły unowocześnić swoje zakłady, wprowadzając je w nową erę technologii. Przedstawiciele opowiadają o wyzwaniach przed wdrożeniem automatyzacji, procesach decyzyjnych oraz o zmianach, jakie zaszły po transformacji. Ta książka to część ekskluzywnej serii poradników adresowanych do menedżerów, poszukujących sprawdzonych i nowoczesnych rozwiązań.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Na rynku pojawiła się wyjątkowa książka poświęcona zwiększaniu efektywności i obniżaniu kosztów w przemyśle spożywczym poprzez konkretne przykłady z Polski i zagranicy. "AUTOMATYZACJA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO" to dzieło stworzone przez ekspertów, którzy codziennie dostarczają firmom sprawdzone rozwiązania produkcyjne. W tej publikacji znajdziemy szczegółowe opisy przypadków wdrożeń, co pozwala na zainspirowanie się praktycznymi przykładami.
Książka ta omawia innowacje w różnych fazach produkcji spożywczej — od przygotowywania składników, przez procesy przetwarzania, aż po etapy paletyzacji. Swymi doświadczeniami w dziedzinie automatyzacji i robotyzacji dzielą się renomowane firmy, jak Kärcher, ASTOR, Mitsubishi, SCHUNK oraz Stäubli. Ponadto, dowiemy się, jak sprzęt marek takich jak OMRON, FANUC czy KUKA wpływa na wyniki przedsiębiorstw.
Cennym uzupełnieniem są wywiady z firmami, które postanowiły unowocześnić swoje zakłady, wprowadzając je w nową erę technologii. Przedstawiciele opowiadają o wyzwaniach przed wdrożeniem automatyzacji, procesach decyzyjnych oraz o zmianach, jakie zaszły po transformacji. Ta książka to część ekskluzywnej serii poradników adresowanych do menedżerów, poszukujących sprawdzonych i nowoczesnych rozwiązań.
