Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Apetyt. Książka kucharska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Anthony Bourdain to postać, której apetyt jest niemal legendarnego kalibru. Po ponad dekadzie od ostatniej książki, powraca pełen pasji z kolejnym dziełem kulinarnym. W książce "Apetyt" prezentuje esencję przeszło trzydziestoletnich doświadczeń zdobytych zarówno w restauracyjnych kuchniach, jak i podczas licznych podróży. Jest to unikalny zbiór jego ulubionych przepisów, których opanowaniem, według Bourdaina, każdy powinien się wykazać. To nie jest typowa książka kucharska – zawiera ona dania, które są najczęściej spotykane na jego domowym stole, a także kulinarne odkrycia z najdalszych zakątków świata. Stanowi swoiste kompendium wiedzy kulinarnej i strategię na świąteczne gotowanie.
Przez lata Bourdain z pasją oddawał się kulinarnym przygodom – początkowo jako uznany szef kuchni, a następnie jako znany podróżnik i badacz globalnych smaków za pośrednictwem telewizyjnych produkcji jak "Bez rezerwacji" i "Miejsca nieznane". Jego twórczość obejmuje powieści, komiksy oraz książki ujawniające tajemnice życia zawodowego kucharzy. Na co dzień Bourdain skupia się na gotowaniu dla najbliższych – rodziny i przyjaciół.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Anthony Bourdain to postać, której apetyt jest niemal legendarnego kalibru. Po ponad dekadzie od ostatniej książki, powraca pełen pasji z kolejnym dziełem kulinarnym. W książce "Apetyt" prezentuje esencję przeszło trzydziestoletnich doświadczeń zdobytych zarówno w restauracyjnych kuchniach, jak i podczas licznych podróży. Jest to unikalny zbiór jego ulubionych przepisów, których opanowaniem, według Bourdaina, każdy powinien się wykazać. To nie jest typowa książka kucharska – zawiera ona dania, które są najczęściej spotykane na jego domowym stole, a także kulinarne odkrycia z najdalszych zakątków świata. Stanowi swoiste kompendium wiedzy kulinarnej i strategię na świąteczne gotowanie.
Przez lata Bourdain z pasją oddawał się kulinarnym przygodom – początkowo jako uznany szef kuchni, a następnie jako znany podróżnik i badacz globalnych smaków za pośrednictwem telewizyjnych produkcji jak "Bez rezerwacji" i "Miejsca nieznane". Jego twórczość obejmuje powieści, komiksy oraz książki ujawniające tajemnice życia zawodowego kucharzy. Na co dzień Bourdain skupia się na gotowaniu dla najbliższych – rodziny i przyjaciół.
