Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ala i Antek jedzą. AlaAntkowe BLW
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Budowanie zdrowych nawyków żywieniowych u dzieci to wyzwanie, które często sprawia trudności rodzicom. Dzieci bywają oporne na próbowanie nowych potraw, grymaszą i leniwie przebierają w jedzeniu.
Co może ułatwić ten proces? Przygotowywanie wspólnych posiłków, wspieranie dzieci w zdobywaniu samodzielności w jedzeniu, oferowanie różnorodnych smaków bez presji oraz dawanie dobrego przykładu. Do pomocy nadchodzi nowa seria książek o Ali i Antku! "Ala i Antek jedzą" zabiera nas w podróż od początków, kiedy dziecko jest jeszcze w brzuchu mamy, aż po naukę samodzielnego gotowania. Niemowlęta zaczynają od mleka, potem przechodzą na warzywa, zupy i owoce, aż wreszcie stają się pomocnikami w kuchni!
Książki są dziełem Joanny Anger i Anny Piszczek. Joanna Anger to specjalistka z zakresu psychodietetyki, integracji sensorycznej oraz wczesnego wspomagania rozwoju, z wykształcenia pedagożka. Anna Piszczek to również terapeutka integracji sensorycznej i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, a także pedagożka. Obie autorki zyskały popularność dzięki swojemu blogowi o rozszerzaniu diety oraz licznych publikacjach zawierających przepisy dla niemowląt i starszych dzieci.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Budowanie zdrowych nawyków żywieniowych u dzieci to wyzwanie, które często sprawia trudności rodzicom. Dzieci bywają oporne na próbowanie nowych potraw, grymaszą i leniwie przebierają w jedzeniu.
Co może ułatwić ten proces? Przygotowywanie wspólnych posiłków, wspieranie dzieci w zdobywaniu samodzielności w jedzeniu, oferowanie różnorodnych smaków bez presji oraz dawanie dobrego przykładu. Do pomocy nadchodzi nowa seria książek o Ali i Antku! "Ala i Antek jedzą" zabiera nas w podróż od początków, kiedy dziecko jest jeszcze w brzuchu mamy, aż po naukę samodzielnego gotowania. Niemowlęta zaczynają od mleka, potem przechodzą na warzywa, zupy i owoce, aż wreszcie stają się pomocnikami w kuchni!
Książki są dziełem Joanny Anger i Anny Piszczek. Joanna Anger to specjalistka z zakresu psychodietetyki, integracji sensorycznej oraz wczesnego wspomagania rozwoju, z wykształcenia pedagożka. Anna Piszczek to również terapeutka integracji sensorycznej i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, a także pedagożka. Obie autorki zyskały popularność dzięki swojemu blogowi o rozszerzaniu diety oraz licznych publikacjach zawierających przepisy dla niemowląt i starszych dzieci.
