Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
222 łatwe przepisy kuchni włoskiej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Założona w 2004 roku, Academia Barilla ma na celu promowanie autentycznej kuchni włoskiej i ochronę jej regionalnych tradycji kulinarnych poprzez przeciwdziałanie podróbkom i imitacjom produktów. Instytucja ta wspiera również najlepsze włoskie tradycje kulinarne, inwestując w rozwój branży oraz organizując różnorodne wydarzenia tematyczne. To miejsce spotkań dla znakomitych kucharzy, którzy mogą dzielić się swoim wyjątkowym doświadczeniem i umiejętnościami. Academia Barilla oferuje kursy dla miłośników gotowania oraz specjalistyczne szkolenia dla profesjonalistów z branży kulinarnej, kładąc nacisk na najwyższą jakość, opartą na bogatym doświadczeniu. Kuchnia włoska, zakorzeniona w tradycji, charakteryzuje się szeroką gamą składników, co daje kucharzom możliwość tworzenia nowych, niezwykłych kombinacji smakowych. Cenimy ją przede wszystkim za różnorodność świeżych, naturalnych składników, które pozwalają na przygotowanie pysznych, prostych potraw. Przedstawiamy zbiór łatwych przepisów, inspirowanych tradycyjną włoską kuchnią domową, dzięki którym można szybko poczuć prawdziwy smak Włoch: spaghetti alla carbonara, lasagne alla napoletana, risotto alla milanese, peperoni ripieni alla siciliana, cantucci, pizza i focaccia. Zachęcamy do odkrywania nieskończonych smaków, jakie oferuje kuchnia włoska.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Założona w 2004 roku, Academia Barilla ma na celu promowanie autentycznej kuchni włoskiej i ochronę jej regionalnych tradycji kulinarnych poprzez przeciwdziałanie podróbkom i imitacjom produktów. Instytucja ta wspiera również najlepsze włoskie tradycje kulinarne, inwestując w rozwój branży oraz organizując różnorodne wydarzenia tematyczne. To miejsce spotkań dla znakomitych kucharzy, którzy mogą dzielić się swoim wyjątkowym doświadczeniem i umiejętnościami. Academia Barilla oferuje kursy dla miłośników gotowania oraz specjalistyczne szkolenia dla profesjonalistów z branży kulinarnej, kładąc nacisk na najwyższą jakość, opartą na bogatym doświadczeniu. Kuchnia włoska, zakorzeniona w tradycji, charakteryzuje się szeroką gamą składników, co daje kucharzom możliwość tworzenia nowych, niezwykłych kombinacji smakowych. Cenimy ją przede wszystkim za różnorodność świeżych, naturalnych składników, które pozwalają na przygotowanie pysznych, prostych potraw. Przedstawiamy zbiór łatwych przepisów, inspirowanych tradycyjną włoską kuchnią domową, dzięki którym można szybko poczuć prawdziwy smak Włoch: spaghetti alla carbonara, lasagne alla napoletana, risotto alla milanese, peperoni ripieni alla siciliana, cantucci, pizza i focaccia. Zachęcamy do odkrywania nieskończonych smaków, jakie oferuje kuchnia włoska.
