Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywność, czyli co tak naprawdę można jeść. Kompleksowy przewodnik zdrowego odżywiania według współczesnych badań naukowych
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Męczy Cię chaos informacyjny związany z najnowszymi badaniami na temat żywności i wciąż zmieniającymi się zaleceniami, co jest zdrowe, a co nie? W jednym dniu jajka są na cenzurowanym, a następnego zyskują status superżywności. Kolejni eksperci raz każą sięgać po węglowodany, takie jak pieczywo, ryż czy makarony, by wkrótce potem doradzać ich redukcję w diecie. W obszarze dietetyki spotykamy się z wieloma mitami oraz utrwalonymi schematami dotyczącymi zdrowego odżywiania. Która z popularnych diet jest właściwa: wegetariańska, paleo, ketogeniczna, a może niskotłuszczowa? Czy może żadna z nich nie jest odpowiednia? Czy sposób odżywiania może zniwelować stany zapalne, wspomóc leczenie chorób autoimmunologicznych, cukrzycy, depresji czy refluksu? I, co najważniejsze, co tak naprawdę powinniśmy jeść, aby zgubić nadmiar kilogramów i żyć zdrowo? Czym jest prawdziwie zdrowa dieta?
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
59.76 zł
nowa

- nowa książka
Wysyłka w ciągu 48h + czas dostawy
jak nowa
dobry
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 3
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 3 szt.
Męczy Cię chaos informacyjny związany z najnowszymi badaniami na temat żywności i wciąż zmieniającymi się zaleceniami, co jest zdrowe, a co nie? W jednym dniu jajka są na cenzurowanym, a następnego zyskują status superżywności. Kolejni eksperci raz każą sięgać po węglowodany, takie jak pieczywo, ryż czy makarony, by wkrótce potem doradzać ich redukcję w diecie. W obszarze dietetyki spotykamy się z wieloma mitami oraz utrwalonymi schematami dotyczącymi zdrowego odżywiania. Która z popularnych diet jest właściwa: wegetariańska, paleo, ketogeniczna, a może niskotłuszczowa? Czy może żadna z nich nie jest odpowiednia? Czy sposób odżywiania może zniwelować stany zapalne, wspomóc leczenie chorób autoimmunologicznych, cukrzycy, depresji czy refluksu? I, co najważniejsze, co tak naprawdę powinniśmy jeść, aby zgubić nadmiar kilogramów i żyć zdrowo? Czym jest prawdziwie zdrowa dieta?