InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasję i sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najlepszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najbardziej niedocenianym warzywem ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić , że nie bez powodu ziemniak zaczął swoją wielką karierę na królewskim stole i tam powinien znowu trafić to tylko ona.
Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasję i sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najlepszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najbardziej niedocenianym warzywem ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić , że nie bez powodu ziemniak zaczął swoją wielką karierę na królewskim stole i tam powinien znowu trafić to tylko ona.
Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.