Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zdrowy grill jak grillować żeby nie żałować
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Uwielbiasz spotkania przy grillu ze znajomymi lub rodziną? Udowadniamy, że możesz się nimi cieszyć bez obaw o swoją sylwetkę i zdrowie. Co więcej, możesz przełamać nudę w menu potraw z grilla i zaskoczyć swoich gości zdrowiem i smakiem!
Pięć znanych instagramerekpodzieliło się swoimi sprawdzonymi przepisami na cudowne, aromatyczne i smakowite dania, które można przyrządzić podczas biesiadowania przy grillu. Dzięki ich pomysłom mięsa, ryby, warzywa i owoce podane z grilla nabierają niezwykłych smaków. A proste receptury pozwolą cieszyć się jednocześnie dobrym jedzeniem i znakomitym towarzystwem.
Przepisy poprzedzone są wstępem Hanny Stolińskiej-Fiedorowicz, dietetyk z Instytutu Żywności i Żywienia, w którym doradza, jak grillować, by zachować zdrowie i nie przytyć.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Uwielbiasz spotkania przy grillu ze znajomymi lub rodziną? Udowadniamy, że możesz się nimi cieszyć bez obaw o swoją sylwetkę i zdrowie. Co więcej, możesz przełamać nudę w menu potraw z grilla i zaskoczyć swoich gości zdrowiem i smakiem!
Pięć znanych instagramerekpodzieliło się swoimi sprawdzonymi przepisami na cudowne, aromatyczne i smakowite dania, które można przyrządzić podczas biesiadowania przy grillu. Dzięki ich pomysłom mięsa, ryby, warzywa i owoce podane z grilla nabierają niezwykłych smaków. A proste receptury pozwolą cieszyć się jednocześnie dobrym jedzeniem i znakomitym towarzystwem.
Przepisy poprzedzone są wstępem Hanny Stolińskiej-Fiedorowicz, dietetyk z Instytutu Żywności i Żywienia, w którym doradza, jak grillować, by zachować zdrowie i nie przytyć.