InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin,
do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw.
Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni,
ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm.
Dowiemy się, w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać
ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów,
czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin,
do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw.
Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni,
ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm.
Dowiemy się, w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać
ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów,
czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki.