InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ciesz się pysznymi smakami przez cały rok!
Zdrowe przetwory to ponad 90 przepisów na wyjątkowe przetwory nie tylko pyszne, ale i zdrowe. W książce znajdziesz przepisy na przetwory tradycyjne zarówno słodkie, jak i wytrawne, a także autorskie receptury na wyjątkowe przysmaki, które wzbogacą Twoją spiżarnię i stół, m.in. ekspresowy dżem truskawkowy z chia, pesto z czosnku niedźwiedziego lub chutney z jabłek z czerwonym pieprzem i rozmarynem. Oprócz tego garść pomysłów na oliwy smakowe, octy owocowe oraz naturalne ekstrakty.
Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie oto techniki umożliwiające zamknięcie w słoikach i butelkach smaków, którymi zachwycisz swoich bliskich.
Ta książka to jak powrót w rodzinne strony, które kojarzą nam się z ukochanymi ludźmi i ulubionymi smakami. Babcia wyciąga dla nas ze spiżarni najlepsze na świecie ogórki kiszone, mama w środku zimy gotuje najpyszniejszą zupę pomidorową z własnego przecieru, stół mieni się od kolorowych warzyw i owoców jest smacznie i zdrowo. Jola Kleser swoimi przetworami przypomina nam, że można w prosty sposób przygotować się do zimy, a przy tym pielęgnować tradycje rodzinne i dawać poczucie bezpieczeństwa. Oczywiście Jola nie byłaby sobą, gdyby do tych przepisów nie dodała szczypty swojej osobowości, co dodaje im oryginalnej nuty w smaku.
Marzena Rogalska
Jolanta Naklicka-Kleser
Matka trójki dzieci, żona i spełniona kobieta, która kilka lat temu postawiła wszystko na jedną kartę: z dnia na dzień zrezygnowała z pracy, aby sprawdzić się wśród najlepszych kucharzy w II edycji programu Masterchef. Dzięki temu rozpoczęła nowe życie, w którym może robić to, co kocha najbardziej. Bogactwo smaków i zdrowa kuchnia tym chce dzielić się z innymi. Autorka książek, m.in. Lodovo oraz Zdrowe łakocie (Wydawnictwo Zwierciadło).
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ciesz się pysznymi smakami przez cały rok!
Zdrowe przetwory to ponad 90 przepisów na wyjątkowe przetwory nie tylko pyszne, ale i zdrowe. W książce znajdziesz przepisy na przetwory tradycyjne zarówno słodkie, jak i wytrawne, a także autorskie receptury na wyjątkowe przysmaki, które wzbogacą Twoją spiżarnię i stół, m.in. ekspresowy dżem truskawkowy z chia, pesto z czosnku niedźwiedziego lub chutney z jabłek z czerwonym pieprzem i rozmarynem. Oprócz tego garść pomysłów na oliwy smakowe, octy owocowe oraz naturalne ekstrakty.
Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie oto techniki umożliwiające zamknięcie w słoikach i butelkach smaków, którymi zachwycisz swoich bliskich.
Ta książka to jak powrót w rodzinne strony, które kojarzą nam się z ukochanymi ludźmi i ulubionymi smakami. Babcia wyciąga dla nas ze spiżarni najlepsze na świecie ogórki kiszone, mama w środku zimy gotuje najpyszniejszą zupę pomidorową z własnego przecieru, stół mieni się od kolorowych warzyw i owoców jest smacznie i zdrowo. Jola Kleser swoimi przetworami przypomina nam, że można w prosty sposób przygotować się do zimy, a przy tym pielęgnować tradycje rodzinne i dawać poczucie bezpieczeństwa. Oczywiście Jola nie byłaby sobą, gdyby do tych przepisów nie dodała szczypty swojej osobowości, co dodaje im oryginalnej nuty w smaku.
Marzena Rogalska
Jolanta Naklicka-Kleser
Matka trójki dzieci, żona i spełniona kobieta, która kilka lat temu postawiła wszystko na jedną kartę: z dnia na dzień zrezygnowała z pracy, aby sprawdzić się wśród najlepszych kucharzy w II edycji programu Masterchef. Dzięki temu rozpoczęła nowe życie, w którym może robić to, co kocha najbardziej. Bogactwo smaków i zdrowa kuchnia tym chce dzielić się z innymi. Autorka książek, m.in. Lodovo oraz Zdrowe łakocie (Wydawnictwo Zwierciadło).