Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Z miłości do jedzenia. Najlepsze przepisy polskich blogerów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka, którą właśnie trzymasz, stanowi wyjątkową kolekcję przepisów, pochodzących z drugiej edycji prestiżowego konkursu Kulinarnego Bloga Roku. To wydarzenie, które zrodziło się z prawdziwej miłości do jedzenia, przyciąga miłośników kuchni z całego świata prowadzących blogi kulinarne. Od swojego debiutu w 2011 roku konkurs zdobył szerokie uznanie, a uczestnicy nieustannie zaskakują świeżymi pomysłami i kreatywnymi kompozycjami smakowymi.
W tej książce znajdziesz dania, które zauroczyły zarówno internautów, jak i wymagające jury, na czele którego stanął Piotr Bikont. Przepisy te są niczym mapa prowadząca do nowych, ekscytujących doznań kulinarnych. Bez względu na to, czy pragniesz skorzystać z gotowych pomysłów, czy poszukujesz inspiracji do własnych kuchennych eksperymentów, ta książka stanie się Twoim nieodzownym przewodnikiem w świecie smaków i aromatów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka, którą właśnie trzymasz, stanowi wyjątkową kolekcję przepisów, pochodzących z drugiej edycji prestiżowego konkursu Kulinarnego Bloga Roku. To wydarzenie, które zrodziło się z prawdziwej miłości do jedzenia, przyciąga miłośników kuchni z całego świata prowadzących blogi kulinarne. Od swojego debiutu w 2011 roku konkurs zdobył szerokie uznanie, a uczestnicy nieustannie zaskakują świeżymi pomysłami i kreatywnymi kompozycjami smakowymi.
W tej książce znajdziesz dania, które zauroczyły zarówno internautów, jak i wymagające jury, na czele którego stanął Piotr Bikont. Przepisy te są niczym mapa prowadząca do nowych, ekscytujących doznań kulinarnych. Bez względu na to, czy pragniesz skorzystać z gotowych pomysłów, czy poszukujesz inspiracji do własnych kuchennych eksperymentów, ta książka stanie się Twoim nieodzownym przewodnikiem w świecie smaków i aromatów.
