Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Z działki z lasu i takie tam
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjały Z działki, z lasu i takich tam. Nowa książka Agaty Królak to niebanalny zbiór przepisów na przetwory. Trochę zwariowany, a trochę sentymentalny kulinarno-edytorski smakołyk. Znajdziecie tu powidła, dżemy, konfitury, musy, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne przysmaki pachnące latem – a także ręcznie pisany tekst, smaczki potocznej polszczyzny kuchennej, ujmująco nonszalanckie ilustracje. Bez sztucznych barwników, bez konserwantów, bez zadęcia. Wyłącznie z ekologicznych składników i według sprawdzonych receptur. Ręczna robota z okrasą wspomnień i starych fotografii. Naturalnie i pysznie. Smacznego! Słoiki, karafki, butelki to prawdziwe wehikuły czasu. Zimą lądują na stole pełne skarbów lata. I przywołują najcieplejsze chwile: te niedawno minione i te sprzed lat, kiedy mamy naszych mam smażyły powidła i marynowały. Ta książka powstała właśnie dlatego. I dlatego, że stare zdjęcia, wakacje u babci i powidła śliwkowe są najlepsze na świecie. (od autorki)
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjały Z działki, z lasu i takich tam. Nowa książka Agaty Królak to niebanalny zbiór przepisów na przetwory. Trochę zwariowany, a trochę sentymentalny kulinarno-edytorski smakołyk. Znajdziecie tu powidła, dżemy, konfitury, musy, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne przysmaki pachnące latem – a także ręcznie pisany tekst, smaczki potocznej polszczyzny kuchennej, ujmująco nonszalanckie ilustracje. Bez sztucznych barwników, bez konserwantów, bez zadęcia. Wyłącznie z ekologicznych składników i według sprawdzonych receptur. Ręczna robota z okrasą wspomnień i starych fotografii. Naturalnie i pysznie. Smacznego! Słoiki, karafki, butelki to prawdziwe wehikuły czasu. Zimą lądują na stole pełne skarbów lata. I przywołują najcieplejsze chwile: te niedawno minione i te sprzed lat, kiedy mamy naszych mam smażyły powidła i marynowały. Ta książka powstała właśnie dlatego. I dlatego, że stare zdjęcia, wakacje u babci i powidła śliwkowe są najlepsze na świecie. (od autorki)