Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Współczesna dietoterapia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nowa edycja książki zatytułowana „Współczesna dietoterapia” to świeże spojrzenie na popularną „Dietoterapię”, która od lat cieszy się uznaniem wśród studentów dietetyki, kierunków żywieniowych oraz słuchaczy studiów podyplomowych związanych z doradztwem dietetycznym. Błyskawicznie rozwijające się badania w dziedzinie dietoprofilaktyki oraz interwencje dietetyczne w różnych schorzeniach, a także ewolucja zaleceń diagnostycznych i standardów opieki, w przypadku chorób związanych z dietą, skłoniły do aktualizacji tego cennego źródła wiedzy. Ostatnie lata przyniosły wiele nowych standardów, wytycznych i raportów o wpływie diety na występowanie oraz leczenie licznych chorób, dodatkowo wprowadzono nowe zalecenia żywieniowe dla Polaków, co jeszcze bardziej podkreśla konieczność uaktualnienia treści. Publikacja ta jest adresowana do profesjonalistów związanych z naukami o zdrowiu i opieką medyczną, takich jak lekarze, pielęgniarki czy fizjoterapeuci, ale przede wszystkim do studentów kierunków dietetycznych i żywieniowych oraz czynnych dietetyków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nowa edycja książki zatytułowana „Współczesna dietoterapia” to świeże spojrzenie na popularną „Dietoterapię”, która od lat cieszy się uznaniem wśród studentów dietetyki, kierunków żywieniowych oraz słuchaczy studiów podyplomowych związanych z doradztwem dietetycznym. Błyskawicznie rozwijające się badania w dziedzinie dietoprofilaktyki oraz interwencje dietetyczne w różnych schorzeniach, a także ewolucja zaleceń diagnostycznych i standardów opieki, w przypadku chorób związanych z dietą, skłoniły do aktualizacji tego cennego źródła wiedzy. Ostatnie lata przyniosły wiele nowych standardów, wytycznych i raportów o wpływie diety na występowanie oraz leczenie licznych chorób, dodatkowo wprowadzono nowe zalecenia żywieniowe dla Polaków, co jeszcze bardziej podkreśla konieczność uaktualnienia treści. Publikacja ta jest adresowana do profesjonalistów związanych z naukami o zdrowiu i opieką medyczną, takich jak lekarze, pielęgniarki czy fizjoterapeuci, ale przede wszystkim do studentów kierunków dietetycznych i żywieniowych oraz czynnych dietetyków.
