Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Różne rodzaje mięsa, takie jak wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy drób, mogą zyskać na wyjątkowym smaku i wydłużonej trwałości dzięki właściwemu przygotowaniu. W tej książce, doświadczony masarz dzieli się swoją wiedzą o technikach solenia, peklowania, suszenia, wędzenia i gotowania mięsa. Odkryjesz, jak tworzyć najwyższej jakości wędliny, takie jak szynka, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatka i wiele innych smakowitych produktów.
Dodatkowo, książka dostarcza praktycznych wskazówek oraz ponad sto fotografii, które szczegółowo pokazują procesy peklowania i wędzenia, co pozwala uniknąć częstych błędów i sprawia, że cały proces staje się prostszy. Autor zapewnia, że każdy czytelnik będzie mógł z łatwością rozpocząć przygotowywanie własnych wędlin.
Książka zawiera również szczegółowe informacje dotyczące niezbędnego sprzętu i dodatków, a także sprawdzone przepisy oparte na naturalnych składnikach. Dołączona prezentacja na CD pokazuje, jak w domowych warunkach przygotować kiełbasy. Smacznego!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Różne rodzaje mięsa, takie jak wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy drób, mogą zyskać na wyjątkowym smaku i wydłużonej trwałości dzięki właściwemu przygotowaniu. W tej książce, doświadczony masarz dzieli się swoją wiedzą o technikach solenia, peklowania, suszenia, wędzenia i gotowania mięsa. Odkryjesz, jak tworzyć najwyższej jakości wędliny, takie jak szynka, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatka i wiele innych smakowitych produktów.
Dodatkowo, książka dostarcza praktycznych wskazówek oraz ponad sto fotografii, które szczegółowo pokazują procesy peklowania i wędzenia, co pozwala uniknąć częstych błędów i sprawia, że cały proces staje się prostszy. Autor zapewnia, że każdy czytelnik będzie mógł z łatwością rozpocząć przygotowywanie własnych wędlin.
Książka zawiera również szczegółowe informacje dotyczące niezbędnego sprzętu i dodatków, a także sprawdzone przepisy oparte na naturalnych składnikach. Dołączona prezentacja na CD pokazuje, jak w domowych warunkach przygotować kiełbasy. Smacznego!
