Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Warzywniak. Zapomniane smaki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zapomniane smaki
Niezapomniane doznania
Czy pamiętasz smak słodkawego pasternaku, korzennego topinamburu, szparagowego posmaku skorzonery, delikatnej goryczy jarmużu, wyrazistej brukwi i soczystych, kolorowych marchewek? Kiedyś te warzywa często gościły na polskich stołach, lecz dziś są niemal zapomniane. A przecież są nie tylko smaczne, ale także pełne wartości odżywczych, zachęcając do kulinarnych eksperymentów.
Przekonaj się sam, przygotowując krem z brukwi z wędzonym twarogiem, risotto z topinamburem, grillowaną skorzonerę z konfiturą z białej cebuli i smażonym pstrągiem. Na deser zaś wypróbuj ciasto z pasternakiem i limonkowym mascarpone.
Tomasz Purol ponownie odkrywa dla nas dawne warzywa staropolskiej kuchni, prezentując je w nowoczesny i niezwykle apetyczny sposób!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zapomniane smaki
Niezapomniane doznania
Czy pamiętasz smak słodkawego pasternaku, korzennego topinamburu, szparagowego posmaku skorzonery, delikatnej goryczy jarmużu, wyrazistej brukwi i soczystych, kolorowych marchewek? Kiedyś te warzywa często gościły na polskich stołach, lecz dziś są niemal zapomniane. A przecież są nie tylko smaczne, ale także pełne wartości odżywczych, zachęcając do kulinarnych eksperymentów.
Przekonaj się sam, przygotowując krem z brukwi z wędzonym twarogiem, risotto z topinamburem, grillowaną skorzonerę z konfiturą z białej cebuli i smażonym pstrągiem. Na deser zaś wypróbuj ciasto z pasternakiem i limonkowym mascarpone.
Tomasz Purol ponownie odkrywa dla nas dawne warzywa staropolskiej kuchni, prezentując je w nowoczesny i niezwykle apetyczny sposób!
