Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Uniwersytecka książka kucharska
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka kucharska oferuje nie tylko zbiór przepisów na dania zarówno tradycyjne, jak pierogi z kapustą i grzybami, jak i te egzotyczne, jak makaron po koreańsku. Znajdziesz tu również receptury na potrawy z nietypowych składników, takich jak stokrotki, oraz propozycje oryginalnych przypraw, m.in. pieprz ziołowy.
Publikacja powstała z okazji jubileuszu Uniwersytetu Warszawskiego, dlatego znajdziesz w niej ciekawe opowieści na temat kulinarnych tradycji uczelni. Dowiesz się, jak wyglądały posiłki profesorów oraz studentów w XIX i XX wieku, a także jakie było jadłospis starożytnych Rzymian. Wartym zauważenia faktem jest to, że autorami przepisów są osoby związane z UW, w tym rektorzy, profesorowie i pracownicy administracyjni.
Książka napisana jest w lekkim i często humorystycznym stylu, dzięki czemu nie tylko przybliża świat kulinariów, ale także pozwala poznać ludzi związanych z Uniwersytetem Warszawskim z nieco innej, często zaskakującej strony.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
dobry
widoczne ślady używania
Ta książka kucharska oferuje nie tylko zbiór przepisów na dania zarówno tradycyjne, jak pierogi z kapustą i grzybami, jak i te egzotyczne, jak makaron po koreańsku. Znajdziesz tu również receptury na potrawy z nietypowych składników, takich jak stokrotki, oraz propozycje oryginalnych przypraw, m.in. pieprz ziołowy.
Publikacja powstała z okazji jubileuszu Uniwersytetu Warszawskiego, dlatego znajdziesz w niej ciekawe opowieści na temat kulinarnych tradycji uczelni. Dowiesz się, jak wyglądały posiłki profesorów oraz studentów w XIX i XX wieku, a także jakie było jadłospis starożytnych Rzymian. Wartym zauważenia faktem jest to, że autorami przepisów są osoby związane z UW, w tym rektorzy, profesorowie i pracownicy administracyjni.
Książka napisana jest w lekkim i często humorystycznym stylu, dzięki czemu nie tylko przybliża świat kulinariów, ale także pozwala poznać ludzi związanych z Uniwersytetem Warszawskim z nieco innej, często zaskakującej strony.