Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Uczta małego alergika. 80 przepisów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Alergie stają się coraz bardziej powszechne wśród dzieci, a liczba młodych pacjentów cierpiących na te dolegliwości stale wzrasta. W rezultacie, rodzice często muszą dostosowywać dietę swoich pociech, aby uniknąć alergii i nietolerancji pokarmowych, co bywa wyzwaniem, zwłaszcza kiedy zależy nam na zachowaniu smaku potraw. Katarzyna Błażejewska-Stuhr w swojej książce „Uczta małego alergika” pokazuje, że eliminacja alergenów nie musi się wiązać z kompromisami smakowymi. Oferuje wskazówki dietetyczne, wskazując najczęstsze źródła alergenów i proponując ich zamienniki. W książce znaleźć można przepisy na tradycyjne dania w wersji przyjaznej dla alergików, takie jak lody bez jajek czy pizza i makaron bez glutenu, a także wegańskie alternatywy dla nabiału, w tym ser żółty, ser biały i jogurty.
„Uczta małego alergika” to bogata skarbnica przepisów na smaczne śniadania, obiady i kolacje, uzupełniona o informacje dotyczące przyczyn alergii oraz metod ich leczenia. Książka zawiera praktyczne wskazówki, które pomagają rozpoznać objawy alergii i wyjaśnia różnicę pomiędzy alergią a nietolerancją pokarmową. Katarzyna Błażejewska-Stuhr, jako specjalistka w dziedzinie dietetyki klinicznej oraz psychodietetyki, afirmuje ideę, że różnorodność w diecie jest kluczowa, a najważniejsza jest równowaga i stosowanie lokalnych, naturalnych składników. Jest autorką wielu bestsellerowych pozycji, takich jak „Koktajle dla zdrowia i urody”, które także propagują zdrowy styl życia opartego na świadomym odżywianiu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Alergie stają się coraz bardziej powszechne wśród dzieci, a liczba młodych pacjentów cierpiących na te dolegliwości stale wzrasta. W rezultacie, rodzice często muszą dostosowywać dietę swoich pociech, aby uniknąć alergii i nietolerancji pokarmowych, co bywa wyzwaniem, zwłaszcza kiedy zależy nam na zachowaniu smaku potraw. Katarzyna Błażejewska-Stuhr w swojej książce „Uczta małego alergika” pokazuje, że eliminacja alergenów nie musi się wiązać z kompromisami smakowymi. Oferuje wskazówki dietetyczne, wskazując najczęstsze źródła alergenów i proponując ich zamienniki. W książce znaleźć można przepisy na tradycyjne dania w wersji przyjaznej dla alergików, takie jak lody bez jajek czy pizza i makaron bez glutenu, a także wegańskie alternatywy dla nabiału, w tym ser żółty, ser biały i jogurty.
„Uczta małego alergika” to bogata skarbnica przepisów na smaczne śniadania, obiady i kolacje, uzupełniona o informacje dotyczące przyczyn alergii oraz metod ich leczenia. Książka zawiera praktyczne wskazówki, które pomagają rozpoznać objawy alergii i wyjaśnia różnicę pomiędzy alergią a nietolerancją pokarmową. Katarzyna Błażejewska-Stuhr, jako specjalistka w dziedzinie dietetyki klinicznej oraz psychodietetyki, afirmuje ideę, że różnorodność w diecie jest kluczowa, a najważniejsza jest równowaga i stosowanie lokalnych, naturalnych składników. Jest autorką wielu bestsellerowych pozycji, takich jak „Koktajle dla zdrowia i urody”, które także propagują zdrowy styl życia opartego na świadomym odżywianiu.
